Jest nowa dostawa piw z lubelskiego browaru sa Perła Chmielowa Pils, Perła Pils, Zwierzyniec (być moze ze Zwierzyńca) oraz Goolman w nowej szacie - ciekawszej od poprzeniej. Kapsle po staremu znaczy bz.
Swadzim, Św. Antoniego 2, Auchan
Collapse
X
-
Ostatnio widziałem w Auchan Perłę tylko w puszkach. Czy teraz pojawiła się wersja butelkowa? Zwierzyniec, owszem, był też, ale tylko z Lublina.
-
-
Wczoraj w Auchan-Swadzim był 50% rabat na wybrane piwka importowane - Weltenburger Asam-Bock, Eku, Dirty Dick. Związane to jest z terminem ważności - zakupiony przez mnie Asam Bock po rabacie kosztował 3,34. A to już przyjemna cana.
Poza tym mało nowości, z ciekawestek Irish Beer po 2,99 za 0,33 l
Liczyłem na portery, ale się srodze zawiodłem.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
albeertos napisał(a)
Wczoraj w Auchan-Swadzim był 50% rabat na wybrane piwka importowane - Weltenburger Asam-Bock, Eku, Dirty Dick. Związane to jest z terminem ważności - zakupiony przez mnie Asam Bock po rabacie kosztował 3,34. A to już przyjemna cana.
Comment
-
-
Żadnej informacji nei było. Ale według mnie do ostatniego dnia ważności danego piwa. Moje jest ważne do 30.01. Sądzę że inne też tak były, ewentualnie o parę dni w jedną lub drugą stronę. Możliwe też że inne piwa z momentem zbliżania się terminu wejdą do strefy rabatów.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
W Auchan Swadzim pojawiło się piwo Złote ze Satropolskiego oczywiście w butelce.
A w sklepie Bartek na Smochowicach kupiłem piwo z Lwówka Mocne Dobre w dobrej cenie 1,85 za 500ml. Ciekaw jestem czy to jednorazowy wyskok czy piwo to oraz Ksizece będzie dostępne zawsze?
Comment
-
Comment