A Irlandzkie Mocne z Krajana stoi na półce oczywiście z piwami zagranicznymi obok piw z Irlandii a cena tego piwa odpowiada cenom piw z zagranicy
To i tak nieźle, gdyż w Gdańsku dla jednej z sieci handlowych to piwo jest sprzedawane jako TAO TAO DARK poj. 0,33L i reklamowane jest jako piwo z CHIN . Cena oczywiście jak na chiński produkt ok. 4 zł
Dziś nabyłem dwa piwka w Auchan Swadzim, obydwa z browaru GAB w Wąsoszu.
Pierwsze mocne Kama Sutra za 3,29 zł, drugie ciemne Stuot za 3,45 zł. Jeszcze nie zdążyłem ich wypić, a jestem ciekawy jak smakują.
Dziś nabyłem dwa piwka w Auchan Swadzim, obydwa z browaru GAB w Wąsoszu.
Pierwsze mocne Kama Sutra za 3,29 zł, drugie ciemne Stuot za 3,45 zł. Jeszcze nie zdążyłem ich wypić, a jestem ciekawy jak smakują.
Proszę pisać o zakupach w temacie właściwym danemu sklepowi. Post przeniesiono z Poznań, Głogowska, Sklep Grosik (obok Złotej Kaczki.
Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego. Być może na bazie doświadczeń ze...
Comment