A Irlandzkie Mocne z Krajana stoi na półce oczywiście z piwami zagranicznymi obok piw z Irlandii a cena tego piwa odpowiada cenom piw z zagranicy
Swadzim, Św. Antoniego 2, Auchan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika makiA Irlandzkie Mocne z Krajana stoi na półce oczywiście z piwami zagranicznymi obok piw z Irlandii a cena tego piwa odpowiada cenom piw z zagranicy
chamstwo i tyle, nawet w Chacie Polskiej, gdzie też tanio nie jest, kosztowało 2,49 !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika makiA Irlandzkie Mocne z Krajana stoi na półce oczywiście z piwami zagranicznymi obok piw z Irlandii a cena tego piwa odpowiada cenom piw z zagranicy
Comment
-
-
Zaczyna się tu inna dykusja na tematy marketingu "sklepowego", a to raczej, a nawet na pewno nie ten dział.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wczoraj nabyłem Bieszczadzkie z Janowa Lubelskiego cena chyba 2,09
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zwirast Wyświetlenie odpowiedziDziś nabyłem dwa piwka w Auchan Swadzim, obydwa z browaru GAB w Wąsoszu.
Pierwsze mocne Kama Sutra za 3,29 zł, drugie ciemne Stuot za 3,45 zł. Jeszcze nie zdążyłem ich wypić, a jestem ciekawy jak smakują.
Post przeniesiono z Poznań, Głogowska, Sklep Grosik (obok Złotej Kaczki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziPo Stouta i Kama Sutrę (w nowej flaszce) poznaniacy mogą skoczyć do Auchan Swadzim.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Comment