Gniezno, Lecha, pawilonik (zamknięte)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yendras
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.12
    • 2052

Gniezno, Lecha, pawilonik (zamknięte)

Między kamienicami na Lecha 3 i 4 stoi przaśny pawilonik, w którym ze zdumieniem ujarzałem piwo Prost z browaru w Okuniewie. Skąd taki wynalazek wziął się w Wielkopolsce ?
    Cena 1 zł + kaucja za bączka.
  • pezet
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.03
    • 481

"Przaśny" pawilonik już od ponad roku nie istnieje.
    „Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
    Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
    Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 21:34
    • pegie23
      Nowe etykiety Lecha
      pegie23
      Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
      2024-07-05, 22:34
    • ART
      Gniezno, Chrobrego 43/1, Coffee Rum
      ART
      Poszukiwanie i znalezienie baru z jakimkolwiek sensownym piwem w Gnieźnie to nie lada wyzwanie np. Gdy w Dobrym browarze nie ma miejsc.

Przypadkiem na uliczce biegnącej od rynku taka zdaje się dość nowa klubkawiarnia się nam przytrafiła o nazwie Coffee Rum.

Kawiarnia-bistro,...
      2024-03-10, 14:01
    • heckler
      Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
      heckler
      Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
      2023-09-12, 08:52
    • telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 19:07
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...