Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
Poznań, sieć Piotr i Paweł
Collapse
X
-
Jeśli chodzi o PiP to różnie bywa, otóż przed świętami udało mi się kupić piwo belgijskie Wetsmalle Trappist, butelka 0,75 korkowana w specjalnej puszce za (dokładnie nie pamiętam) ok 7 zł! Z początku myślałem że z tym piwem jest cos nie tak, ale kiedy wróciłem kilka dni później nie spotkałem już takiej oferty. Oprócz tego były jeszcze Duvel w srebnej metalowej puszce 0,75 za 3,99 zł, Satan w czarnej puszce z diabłem z ok 5 zł. Myślę że była to jakaś pomyłka sklepu, gdyż później wszystkie tego typu piwka były po 40-60 zł.
W Lidlu na Bułgarskiej można dostać Głubczyce, Finkbrau butelka za 0,95 zł, a także Grafen Walder Strong butelka za ok 1,50 zł.Comment
-
[QUOTE=zwirast]Jeśli chodzi o PiP to różnie bywa, otóż przed świętami udało mi się kupić piwo belgijskie Wetsmalle Trappist, butelka 0,75 korkowana w specjalnej puszce za (dokładnie nie pamiętam) ok 7 zł! Z początku myślałem że z tym piwem jest cos nie tak, ale kiedy wróciłem kilka dni później nie spotkałem już takiej oferty. Oprócz tego były jeszcze Duvel w srebnej metalowej puszce 0,75 za 3,99 zł, Satan w czarnej puszce z diabłem z ok 5 zł. Myślę że była to jakaś pomyłka sklepu, gdyż później wszystkie tego typu piwka były po 40-60 zł.
Rety A w którym PiP tak się "pięknie" pomylili Że też ja nie trafiłem na tę pomyłkę, i to z belgijskimi Mi wczoraj udało się tylko dorwać w Plazie La Trappe Blond 0,75l za 9,99zł.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
PiP na Promienistej, promocja (już dość długo) Piwa Żywego: 2,99 zł. Ważne do 7 marca.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
PiP na Promienistej: Piwo Żywe 2,79 zł ważne do 2.04.2007
PiP w Starym Browarze: Fortuna Czarny Smok 1,59 zł
Polecam
untilekComment
-
PiP w Starym Browarze:
Fortuna Czarny Smok 1,79 zł
Fortuna Srebrny Smok 1,59 zł
Fortuna Czarne 2,39 zł [lol]
untilekComment
-
PiP na Promienistej:
Z Krajana: Irlandzkie Mocne-3.19 i Porter-3.49
(no, takie ceny mi się kojarzą)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
PiP na Starołęce: pojawił się Namysłów, jest Zamkowe, Zamkowe Mocne, Basztowe Super Mocne. Pojawił się Guiness Draught za okrutną cenę 12.99 zł. Aha, i Koźlak z Juranda.Last edited by snorre; 2007-05-06, 00:06.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
-
A w rzeczonym PiP pojawił się też Czerwony Smok za 1,99.Comment
-
Dzisiaj w tymże przySelgrosowym PiP namierzyłem Komesa czyli jak ktoś jeszcze nie kojarzy, portera z Fortuny. Niestety cena jest dosyć wysoka- 4.69 / 0.5l
Ukryte były na dolnej półce w głębi, nie tam gdzie zazwyczaj stoi Fortuna tylko jakiś metr w lewoComment
-
Dziś na Gronowej dostępny rzeczony Komes, stoi obok Czarnych Smoków. Poza tym prawdziwa gratka - mniej znane piwa z małych angielskich i irlandzkich browarów (nazw nie pomnę) - jest jeden problem, cena, wszystkie powyżej 20zł za 0,5l. Jest też Thomas Hardy's Ale , piwo z 25 letnią gwarancją, moc: 11,7%, kondycjonowane w butelce (buteleczka 0,33l) za ponad...25zł. Nic tylko wydawac pieniądzeTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
Comment