Czy nikt z forumowiczów jeszcze nie sprawdził co dają w nowym hiper GEANT???? Czy warto tam pojechac czy tylko masówka?
Poznań, Bukowska 156, Real (d. Geant)
Collapse
X
-
W Geant króluje Jabłonowo , puszki, plastiki , butelki . Co cieszy mają Belfasta , jest też dość duży wybór z Kielc , oprócz tego są wyprodukowane dla Leader Price Dragony (przez browary Łódzkie) , jakieś Van Pury , ale generalnie nie ma żadnych rewelacji
-
-
Dziś w Geancie zakupiłem:
Cork - Browary Łódzkie 0,33l: 1,79 pln
Łomża Export - Łomża 0,5l: 1,99 pln
Obołon Aksamitny 0,5l: 3,89 pln
są także Obołony: pszeniczny i biały w podobnej cenie co aksamitny oraz tak jak dawniej trochę Jabłonowa, Belgii i trochę importu.
Comment
-
-
Poznań, Bukowska 156, Geant
Polecam czeski Velvet w puszce niestety cena dość wysoka 5,89. Poza tym Łomża Exportowa 0,5l but. 2,19.
Kilka produktów z Łodzi w tym porter.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nożesztywmordekopany....
Wczoraj tam byłem, ale do Geanta nie zachodziłem, bo nigdy nie było po co... A tu masz Porter Łódzki się pojawił...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
Sorry, ale chyba jednak ślepota, trzeba było się mocno rozejrzeć gdyż leżał z tego co pamiętam w asortymencie z piwami z zagranicy.
Jakoś nie mam dobrego zdania o piwach z Łodzi, dlatego sobie odpuściłem, ale może następnym razem się odważę.Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
-
Chyba nie do końca wyparowałŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
8.04.2006 - m.in. dwie promocje : Edycja limitowana 4 butelki 0,33l+ kufel 0,33l Pilsner Urquell za 6,69; Paulaner 4-PAK ( 2*Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrub, 2* HEFE weissbier Dunkel ) + szklanka 0,5l ( bardzo ładna)za 18,55Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
-
Ostatnio, będąc w Geant odważyłem się zakupić taki to " specjał" , jest to piwo z Czech, sprowadzone dla Leader Price przez firmę Martin i uwaga nalane do plastikowych butelek typu pet 1,5l. Nie ma opisu z konkretnie jakiego, czeskiego browaru pochodzi, zaw. alk.4,5%, ekstr. 9,9%. Muszę przyznać , że piwko zaskoczyło mnie pozytywnie, z przyjemną wyczuwalną goryczką, mogłoby być lepiej gazowane, przy odpowiedniej temp. podawania jak najbardziej nadaje się do degustacji.Mniej alkoholu w piwach !!!
Comment
-
Comment