Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Regent
Poznań, Bukowska 156, Real (d. Geant)
Collapse
X
-
"Tajlandia w Poznaniu
W podmuchach wiatru kołyszą się wachlarze i kolorowe chusty sprzedawane przez uśmiechniętych Tajów. Tuż obok można sobie zamówić tajski masaż. Ale to nie plaża w Phuket – to Poznań…
Dokładnie 6 października King Cross Marcelin zamienił się w prawdziwy tajski bazar – rozpoczęły się w nim Dni Tajlandii. Obok głównego budynku wyrósł las egzotycznych straganów, na których można kupić autentyczne wyroby tajskiego rzemiosła, a także orientalną biżuterię i przyprawy. Od czasu do czasu można tam także spróbować potraw tajskiej kuchni, uważanej za jedną z najlepszych na świecie, oraz…piwa."
Dni Tajlandii w King Cross trwają od 6 do 29 października. Można skosztować
piwa z Boon Rawd Brewery.
Comment
-
-
Dodam tylko że mała butelka kosztuje 5 zł i nie ma nic poza jedną marka piwa. Żadnych gadżetów ani płatnych ani darmowych.Last edited by albeertos; 2006-10-18, 13:52.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Witam !
Jako że Bukowska jest mi wybitnie nie po drodze , nieśmiało zadaję pytanie o aktualny asortyment piw z Łodzi : Są jeszcze jakies ciekawostki z tego browaru ?
Oczywiscie szczególnie chodzi mi o Portera , z góry dzieki
Comment
-
-
Trzeba się śpieszyć Geant Polska kończy swą działalność w naszym kraju.Przejmuje go Real od 1 listopada W Paprykarzowie jest Porter oczywiście w puszce.
Może nie na temat do końca ,ale jak wejdą tam towary z Reala,to piwa praktycznie już nie będzie.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavTo straszna wiadomość, jedyne źródełko łódzkiego portera
w Poznaniu wysiąknie...
P.S. Tak sobie myślę, że trzeba będzie zrobić małą poprawkę tytule wątka -n.p. Real (d. Geant?)Last edited by snorre; 2007-02-22, 23:34.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
asortyment piwny bardzo ubogi ,portera łódzkiego brak .
oglądalem sobie piwka zagraniczne (też uboga oferta) i słuchałem panienki ubranej w jakiś ludowy strój z napisem paulaner jak zachęcała klienta i wciskała u takie kity typu."pił pan kiedys pszeniczne ? nie ? to takie grodziskie .z osadem z drożdży ,tylko mętne bo z PIERWSZEGO TŁOCZENIA !! może ona dzień wcześniej olej promowała ?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
W promocji jest Jasne Niepasteryzowane po 1,29zł.
Są również Eire Noteckie po 1,39zł oraz Noteckie Jasne - ceny nie pamiętam.
Comment
-
-
Bez rewelacji, zakupiłem jedynie :
- Kasztelan 0,5l za 1,99
- Grand Imperial ( Amber ) za 4,59.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment