W Berti na os. Rusa ponownie pokazały się oba Koźlaki - Amberowy i Jurandowy.
Poznań, Os. Rusa 58, Stokrotka (byłe Berti)
Collapse
X
-
co do bertiego - kolega mi mówił, że nie ma w nim już żadnego (!) alkoholu (niepotwierdzona przeze mnie informacja). pewnie sprzedawali trunki małolatom... jeżeli to prawda to szkoda, bo zawsze można było tam kupić piwo o dziwnej porze...wiele jest dobrych piw na tym świecie... czy starczy życia by ich wszystkich spróbować???
Comment
-
-
szczerze mówiąć to może się czasem okazać że zwiną interes jeżeli dalej tak jest, bo było nie było alkoholowe stoisko było tam spore, więc i pewno obroty z niego stanowiły pokaźny procent całości. no nic to - moja kobitka tam już nie mieszka, więc i ja przeniosłem swoje piwne zainteresowania w inne miejscawiele jest dobrych piw na tym świecie... czy starczy życia by ich wszystkich spróbować???
Comment
-
-
Czasami bywam tam (raczej z musu, jak nie ma innego sklepu pod drodze). Alkohole cały czas za folią niedostępne, informacja oficjalna, że sprzedaż alkoholu wstrzymana do odwołania. Cały sklep robi wrażenie jakby mieli zwijać interes. Z informacji w internecie wynika, że parę miesięcy temu Stokrotka połączyła się z Bertim - więc albo zmienią szyld, albo...nie wiem co jeszcze zrobią, ale wszystko to wygląda wyjątkowo dziadowsko...Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment