Tu sie zgadzam w stu procentach! Rejs i Szwejk Mocny to piwa dla ludzi o mocnym samozaparciu. Rejsa udalo sie uczknac z pol szklaneczki, ale juz unikat z Bojanowa po dwoch lykach poszedl do zlewozmywaka.
Poznań, os. Tysiąclecia 58, sklep GROOLSZ (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavTu sie zgadzam w stu procentach! Rejs i Szwejk Mocny to piwa dla ludzi o mocnym samozaparciu. Rejsa udalo sie uczknac z pol szklaneczki, ale juz unikat z Bojanowa po dwoch lykach poszedl do zlewozmywaka.
Comment
-
-
Cieszę się, że dowiedziałem się od Was o takim super sklepie i to prawie o rzut beretem ode mnie. Nie wiem jak było wczoraj, ale dzisiaj wybór był taki, jakiego chyba jeszcze nigdy nie widziałem w jednym sklepie (w zakresie piw polskich). Leszek i Pałuckie ze Żnina, 4 rodzaje z Fortuny, Erie i Noteckie z Czarnkowa, Irlandzkie z Krajana, Chojrak z Namysłowa, Rejs z Juranda, Lew z Kłodawy, Goolman, Lwówek Śląski i coś jeszcze. Jutro ma być jeszcze Ciechanów. Chyba pójdę tam z aparatem. Jak zdjęcie będzie ładne to zamieszczę je tutaj. I pomyśleć że po Noteckie jeździłem do Czarnkowa!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konynie bój nic, koło piątku będzie Ciechanów
Porter 0,33 - ekstr 18.1
Miodowe 0,33 - ekstr 14
Farskie 0,33 - ekstr 14
Ciechan Wyborne 0,5 - ekstr 12.1 (NP)
Ciechan Mocne 0,5 - ekstr 15.1 (NP)
Beczkowe Wyborne 0,5 - ekstr 12.1
Beczkowe Mocne 0,5 - ekstr 15.1
..cen jeszcze nie znam...
ale jakież to ma znaczenie skoro to i tak chyba jedyny Ciechanów w Poznaniu
Comment
-
-
Last edited by biermann; 2005-12-17, 18:44."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Last edited by biermann; 2005-12-17, 18:47."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Po okresie gdy z Nakła był tylko Porter i Irlandzkie - ponownie pojawiły się Nakielskie Jasne i Nakielskie CiemneLast edited by biermann; 2005-12-23, 10:13."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Na półce zaobserwowałem:
- Imielin Jasne oraz Mocne Jasne Pełne
- dużo piw z Krajana (Porter, Nakielskie Jasne, Ciemne, Złoty Strong)
- Noteckie z Czarnkowa
- Koźlak Krotoszyński
- Żnin - Pałuckie
- Fortuna (Czarne i Złoty Smok)
- Rejs (Olsztyn)
Comment
-
-
Nowość z Czarnkowa - "Noteckie Mocne" podobno partia próbna sondażowa."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannNowość z Czarnkowa - "Noteckie Mocne" podobno partia próbna sondażowa.
Ta nowość w Czarnkowie jest już od października
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTa nowość w Czarnkowie jest już od października- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment