Dziś byłem w Groolszu, niewiele już zostało. Podobno w środę ma przyjechać jeszcze świeże piwo. W związku z tym mam pytanie - w który dzień sklep będzie ostatecznie zamknięty?
Poznań, os. Tysiąclecia 58, sklep GROOLSZ (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyDziś byłem w Groolszu, niewiele już zostało. Podobno w środę ma przyjechać jeszcze świeże piwo. W związku z tym mam pytanie - w który dzień sklep będzie ostatecznie zamknięty?Last edited by iron; 2006-07-22, 21:34.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Zgoda, ale w następny poniedziałek, a piwo ma przyjechać w tą środę - więc logicznej sprzeczności tu nie mabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Koniec Groolsza ?
Potwierdzam zamknięcie sklepu z datą 31 lipca . Od środy będzie jeszcze świeży Czarnków . Chciałbym też podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego, że w tym sklepie można było spróbować piwa z małych regionalnych browarów ( szczególnie KONY i MAKI ), pozostałym za regularny zbyt i chęć dojeżdżania do niego. Co się tyczy otwarcia sklepiku piwnego pomysł cały czas jest ( ale brak dobrej i stosunkowo taniej lokalizacji przy niedużym metrażu), ........ a może ktoś jest zainteresowany przejęciem tego sklepu za nieduże pieniądze. Służę swoim doświadczeniem, adresami, telefonami browarów , hurtowni, niekiedy coś ciekawego sam mógłbym dowieść z terenu i gwarantuje że byłbym stałym klientem tego sklepu.Comment
Comment