Plum z Namysłowa znowu w sprzedaży. Oprócz tego Fortuna, Krajan, Czarnków, Witnica ,Żnin, Kłodawa,Imielin oraz 3 rodzaje piw z Lwowa w tym Porter.
Poznań, os. Tysiąclecia 58, sklep GROOLSZ (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olrusPlum z Namysłowa znowu w sprzedaży. Oprócz tego Fortuna, Krajan, Czarnków, Witnica ,Żnin, Kłodawa,Imielin oraz 3 rodzaje piw z Lwowa w tym Porter.
Comment
-
-
Pojawiły się piwa z Ambera w tym Koźlak i Żywe"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Potwierdziłem dzisiaj smutne plotki - PLAJTA!!! Sklep działa do końca lipca, mają być ponoć jakieś obniżki cen na wyprzedaży. Dziś były jeszcze piwa z Miłosławia, Czarnkowa, Nakła, Łomży, Zduńskiej Woli, Witnicy, Bielkówka, Żnina plus koncernowe.
Comment
-
-
Nie no tak to być nie może.... , mam nadzieję , że to jakieś koszmarne nieporozumienie , lub też że sklep jest tylko przenoszony (co i tak nie byłoby zbyt dobrą wiadomością bo mam do niego względnie blisko , raptem 2 osiedla) Olrus odezwij sie prosze i zdementuj te koszmarne ploty
Comment
-
-
Byłem dzisiaj i zapobiegawczo zaopatrzyłem się - kupiłem trochę Noteckiego (uwaga! Już się kończy!), Eire, i ostatnie butelki Portera z Browaru Staropolskiego i Koźlaka z Witnicy. Pani sprzedawczyni również potwierdziła ową posępną wiadomość...Czy ktoś wie w jakim sklepie w Poznaniu sprzedają jeszcze Noteckie?Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Smutno, gdy taki sklepik musi się zwijać. To nie jest normalne. Wszyscy na forum zachwyceni zaopatrzeniem chwalą a (jak można się domyślać) sklep cienko przędzie
Po ostatnich wpisach już nawet nie jadę na ostatnie zakupy, bo wszystko pewnie wykupiliście
Ale chłodnym Smokiem - toast za zdrowie Olrusa, że chciało mu się chcieć
A po cichu nadzieja - może w innym miejscu?
Comment
-
-
I ja potwierdzam ten fakt... niestety. Jednak podobno do samego końca ma się Noteckie pojawiać"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Kiedyś rozmawiałem z Olrusem na temat jego sklepiku i mówił że marzy mu się sklepik z samym piwem w centrum miasta - może kiedyś da radę ? Serdecznie tego nam i jemu życzę
Comment
-
Comment