Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Poznań, Dąbrowskiego / Polna, Koneser (zamknięte?)
Collapse
X
-
Przenieście swoją dyskusje na PW.
Jeśli wyraziłam się za mało jasno, to proszę: kolejne posty tego typu będa usuwane.Last edited by Maggyk; 2007-03-11, 11:19.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Z wielkiej chmury mały deszcz...
Ciechanowa i Grudziądza nie ma i
raczej nie będzie. Ponoć zawinił
dystrybutor.
Zapowiadają pojawienie się produktów
z Juranda (Koźlak, Heban, Chiller...),
Obolonia, Zlatopramenów i trochę piw
niemieckich.
Comment
-
-
Czyli dalej trwa poznańska piwna mizeria Byłem dziś, kupiłem po jednym z wszystkich rodzajów Smoków z Fortuny - rzeczywiście, cena trochę wyższa - 3 zł to więcej niż w PiPTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Post dotyczący Amstela został wydzielony do nowego tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerdealerod czwarku grudziadz i ciechan ma byc. poczekajmy. narazie nowe niemieckie i czeskie sie pojawiłyTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Sklep od ok. 3 tygodni zamkniety... Na drzwiach kartka, ze z powodu choroby wlasciciela, lecz widac go w srodku przez szybe czasami... Pachnie to koncem tego lokalu.
Comment
-
Comment