Juz za kilka dni w bistro Koneser znacznie wzrośnie ilośc artykułów. Mają być piwa niemieckie np. erdingger, weisteiner i kilka innych smakołyków z Belgii i Holandii. Włascielka chce stworzyc mekke dla piwoszy z Poznania. Poza tymi drożymi pozycjami kilka niepasteryzowanych polskich piw np Ciechan i Grudziadzkie!!! Ciekawe czy ta inicjatywa dojdzie do skutku -bylo juz kilka podobnych pomyslow w grodzie Lecha ale jak dotąd wszystkie paliły na panewce Aha - ceny na wynos podobno beda extra.juz nie moge sie doczekac...
Poznań, Dąbrowskiego / Polna, Koneser (zamknięte?)
Collapse
X
-
Mam nadzieję, że to z tego podniecenia źle sformułowałeś tytuł działu, bo przecież przed zamieszczeniem postu w tym dziale zapoznałeś sie z jego zasadami...
Na przyszłość prosiłabym zatem o mniej emocji. Tytuł poprawiony.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
A ja mam nadzieję, że wreszcie utrzyma się w Poznaniu jakiś konkretny sklep z piwem (po zamknięciu nieocenionego Groolsza ) Szlag mnie trafia jak widzę na forum, że większość dużych miast ma chociaż jeden specjalistyczny sklep z piwem - Warszawa, Wrocław, Kraków, Trójmiasto, Białystok, Lublin, a takie miasto jak Poznań nic O ile zagraniczne można jeszcze znaleźć w PiP, a tyle z polskimi piwami to istna mordęga! Brak mi takiego jednego miejsca - teraz muszę jeździć po różnych dzielnicach, a wiedząc, że nie mam ani samochodu, ani prawa jazdy to możecie wyobrazić sobie moje poświęcenie i zaparcieTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorrea wiedząc, że nie mam ani samochodu, ani prawa jazdy to możecie wyobrazić sobie moje poświęcenie i zaparcie
A tak na serio to jestem moocno zainteresowany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamTo teraz ja będę musiał się wykazać poświęcenie bo albo samochodem pojadę i nic na miejscu nie przetestuję albo przetestuję ale niewiele będę mógł zabrać.
A tak na serio to jestem moocno zainteresowany.
PS. W lodówce ciągle czeka na Ciebie wiesz co
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyE, raczej Dąbrowskiego (prawie) róg Polnej. Mniej więcej na wysokości przystanku tramwajowego.
A w ogóle, to Khamie drogi, możesz mnie zabrać za przewodnika.
Comment
-
-
A możecie się umawiać na PW lub w dziale spotkaniowym.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment