Dzisiaj zostalem zaskoczony w Carrefurze w pestce. Na polkach tego sklepu znalazlem po raz pierwszy w poznaniu Piwo z warszawskiej Browarmi i to w dodatko moj ulubiony gatunek Pszeniczny a także japońskie kirin Beer. Niestety nie miałem zbyt dużo czasu na przegląd polki z piwami ale na pewno w najbliższym czasie tam wroce z nadzieja na znalezienie kolejnych okazji
Poznań, Aleja Solidarności 47, Carrefour (Galeria Pestka)
Collapse
X
-
Wspomniane piwo pseudo-Browarmiane jest z niemieckiego Ladenburga!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 04:22 -
-
Browar Turek zaprasza wszystkich kolekcjonerów, birofilów na 1. Turkowska Giełda Birofilów.
Będą niespodziankikapsle, etykiety, podkładki
Start2024-10-05Koniec2024-10-05AdresTurek, Aleja NSZZ Solidarności, Browar Turek-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment