Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Comment
-
Dojechało pełne uzupełnienie Polski . Ciechany , olsztyn , bernardy itd.ZapraszamyComment
-
Od jutra od godziny 15 SUPER EGZOTYKA NA PÓŁKACH.MIĘDZY INNYMI USA - ANCHOR STEAM BEER , CHRISTMAS BEER , PORTER , LIBERTY ALE. RED STRIPE, CHILLI BEER ( z paprką w środku).FRANCJA - ADELSCOTT . AUSTRA -URBOCK24. KANADA- MOOSE LIGHT , JAMES READY , MOOSEHEAD LAGER . TAJLANDIA - CHANG. VIETNAM -SAIGON. WIELKA BRYTANIA - ST. PETERS STOUT , HONEY PORTER,GOLIAT.I WIELE INNYCH. NIEBAWEM KOLEJNE DOSTAWY.ZAPRASZAMY
Za zadko czytuje to forum heh.
Zajrzalem wczoraj do sklepu i maly orgazm przezylem, jak zobaczylem "Liberty Ale"Oczywiscie nabylem wszystkie 4 piwka z Anchor Brewing. "Chilli Beer" nie widzialem, ale nie zaluje, poniewaz mialem okazje wyprobowac je jakis czas temu (kolega podsyla mi co jakis czas upominki z US
) i musze przyznac, ze nawet jak na takiego maniaka wsciekle ostrych produktow spozywczych w najrozniejszej postaci to piwo nie podeszlo mi jakos. Ale nie o tym chcialem...
Po pierwsze wielkie dzieki, ze w koncu pojawilo sie w miare dobre piwko z US (Red Stripe sie nie liczy).
Po drugie: jakie sa szanse, ze w przyszlosci pojawi sie wiecej produktow z US (a wszczegolnosci american IPA i APA)? Moje marzenie to moc kupic u Was piwo z takich browarow jak Dogfish Head, Three Floyds, New Glarus, Bell's, New Belgium, Lagunitas, Sierra Nevada, Flying Dog, Rogues Ale, New Holland, Magic Hat, Pyramid, Abita, Odell ....
Po czecie: widze, ze pojawily sie piwa z duskiego Mikkelera. Pytanie - czy jest jakas szansa na sprowadzenie piw, ktore ten browar robi z amerykanskim browarem Three Floyds (Oatgoop - do kupienia w Danii, Boogoop, Hvedegoop)?
Pozdrawiam i oczekuje kolejnych milych niespodzianekComment
-
Też zakupiłem wszystkie cztery dostępne Anchory oraz kilka innych europejskich nowości
Co do możliwości sprowadzenia to (przynajmniej tak mi się wydaje) w najlepszym wypadku możliwe jest ściągnięcie tego co europejski dystrybutor (holenderska firma Bier & Co.) od którego Piwa Świata się zaopatrują ma w swojej ofercie, tj. http://www.bierenco.nl/uk/result.asp
Na bezpośredni import z USA prosto do Polski nie ma co liczyć, za mały rynek i za duże koszta.Comment
-
Comment
-
Za zadko czytuje to forum heh.
Zajrzalem wczoraj do sklepu i maly orgazm przezylem, jak zobaczylem "Liberty Ale"Oczywiscie nabylem wszystkie 4 piwka z Anchor Brewing. "Chilli Beer" nie widzialem, ale nie zaluje, poniewaz mialem okazje wyprobowac je jakis czas temu (kolega podsyla mi co jakis czas upominki z US
) i musze przyznac, ze nawet jak na takiego maniaka wsciekle ostrych produktow spozywczych w najrozniejszej postaci to piwo nie podeszlo mi jakos. Ale nie o tym chcialem...
Po pierwsze wielkie dzieki, ze w koncu pojawilo sie w miare dobre piwko z US (Red Stripe sie nie liczy).
Po drugie: jakie sa szanse, ze w przyszlosci pojawi sie wiecej produktow z US (a wszczegolnosci american IPA i APA)? Moje marzenie to moc kupic u Was piwo z takich browarow jak Dogfish Head, Three Floyds, New Glarus, Bell's, New Belgium, Lagunitas, Sierra Nevada, Flying Dog, Rogues Ale, New Holland, Magic Hat, Pyramid, Abita, Odell ....
Po czecie: widze, ze pojawily sie piwa z duskiego Mikkelera. Pytanie - czy jest jakas szansa na sprowadzenie piw, ktore ten browar robi z amerykanskim browarem Three Floyds (Oatgoop - do kupienia w Danii, Boogoop, Hvedegoop)?
Pozdrawiam i oczekuje kolejnych milych niespodzianekComment
-
Bo jest tylko to wszystko co zostało- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czyli było wszystko, jak szef pisał- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Zapomniałem dodać trochę przecen na Niemcy i Belgię.ZapraszamyComment