Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziZmiany, zmiany, zmiany. Już jakiś czas temu były zapowiedzi, że Staropolski wypuści niepastera.
Acan - dziwna nazwa, ciekawe czy następny będzie Waszmość
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to bardzo im się chwali! Tylko czemu na jakby nie było nowej stronie się nim nie chwalą? (poza zapiskiem w ogólnym opisie, że dysponują niepasteryzowanym).
Acan - dziwna nazwa, ciekawe czy następny będzie Waszmość
No ale wyobraźmy sobie sytuację. Forumowicz (młody wiekiem, lecz pełnoletni) wchodzi do sklepu i pyta: Czy jest Acan? Na co ekspedientka: Panie kierowniku, panie kierowniku, znowu gówniarze się przedrzeźniają. I jeszcze na pana kierownika Pacan mówią.
Comment
-
-
No,a teraz na spokojnie , gratuluję pomysłu właścicielowi sklepu , nosił się z tym zamiarem od kilku lat , to cudowne miejsce może rozwinąć się tylko dzięki naszej pomocy !!! ilość piw będzie wzrastała z naszym zainteresowaniem ! To jedyne takie miejsce w Poznaniu , pisząc na forum i odwiedzając ten sklep możemy Go w jakiś sposób Tworzyć !Ten sklep został stworzony dla Nas ! Twórzmy go po części i My !
Comment
-
-
Jako właściciel sklepu z ciekawym piwem, powiem Wam tylko drodzy Poznaniacy - dbajcie o ten sklep. Bo to trochę wstyd, że dopiero teraz takie miasto ma sklep w tym stylu. Przez dbanie rozumiem, czasem kupowanie trochę droższego piwa niż w PiP. Nie obawianie się o zakup piwa z kończącym się terminem. Odzew na akcje promocyjne. Bo jak za kilka miesięcy zaczną wychodzić daty z tych piw, to się może mały dramacik zrobić. Wiem po sobie, tyle, że ja nie żyję z samego piwa.
A jak będę jechał nad morze, postaram się wstąpić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedzi-Browar Staropolski:
*Barred (puszka)
też dzis odwiedziłem ten piękny sklep
no i udało mi się zakupić parę puszek ciekawych (w tym tego barrel). szkoda tylko, że szef mi oznajmił, że bardziej nastawia się na butelki i że puszek aż tyle mieć nowych nie będzie. Także dla mnie i dla innych zbieraczy puszek lekki kopniak
a i użytkownik weather zapomniał o piwach z Van Pura
zakupiłem dziś dwa różne:
- Biersteiner 7,0%
- Van Pur 0% bezalkoholowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaqubowski Wyświetlenie odpowiedziszkoda tylko, że szef mi oznajmił, że bardziej nastawia się na butelki i że puszek aż tyle mieć nowych nie będzie. Także dla mnie i dla innych zbieraczy puszek lekki kopniak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJako właściciel sklepu z ciekawym piwem, powiem Wam tylko drodzy Poznaniacy - dbajcie o ten sklep.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Wczoraj odwiedziłem sklep.Dziękuję Paniom za bardzo uprzejmą obsługę!Jedna z Pań zapytała mnie czy dostałem wszystko co chciałem.Odpowiedziałem że tak ale przydało by się jescze parę.Pani sprzedawczyni zasugerowała mi abym własnie napisał w poście o tych piwach:
Boss:Boss lager(zielona flacha).Wit premium lub Beer (fajnie jakby był w bączku),boss mocny w bączku,Sternbier pils.Nie wiem, czy państwo korzystają już z oferty :http://www.101piw.pl/index.php?action=asortyment lub http://www.dars.lubin.pl/oferta.php .Przyjemnie by bylo kupić jakieś czeską 10 za mniej niż 3 złote.Pozdrawiam
Comment
-
-
To jeśli można w tym wątku podawac swoje sugestie, ja bym się spytał czy jest możliwe sprowadzenie jakichś Primatorów (szczególnie Double, Weizena, Ale'a i Stouta), które są dośc dostępne we Wrocławiu, więc do Poznania może też dałoby się?Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Ja już sugerowałem właścicielowi Namysłów (Zamkowe, Basztowe - butelki), dodatkowo chętnie widziałbym kilka jabłonowskich mocnych piw i Kipera.
Bo Gościszewo pewnie dojedzie prędzej czy później.
Właściciel wzbraniał się przed EDIm, rozsądnie to argumentując, co nie zmienia faktu że Swojskie bym przyjął.
Z zagranicznych koniecznie Biłe i Biłe Ciemne z Ukrainy.
A ogólnie to jestem zachwycony sklepem, zaglądam raz w tygodniu i zawsze wychodzę z pełną torbą.
Comment
-
Comment