butelki od Koreba sa zwrotne!!
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Chwilowo po świętach wybór piw nieco mniejszy - brak niepasteryzowanych Ciechanów (Mocnego i Wybornego), nie ma też Acana ze Zduńskiej Woli, wczoraj wieczorem wykupiłem ostatnie niepasteryzowane Lubuskie z Witnicy Najbliższa dostawa w sobotę (ma wjechać Ciechanów, Konstancin, Piotrków, coś z Łodzi, być może również Kłodawa).
Comment
-
-
Posty nie na temat sklepu zostały wydzielone do nowego tematu: Hurtownie i piwa z małych browarów - dlaczego nie ma ich w ofercie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ostatnio da się zauważyc olbrzymia folia reklamowa na zewnątrz sklepu ( na całe okno) reklamująca generalnie zawartośc sklepu: "piwa pszeniczne, niepasteryzowane, portery, owocowe, itp." Dobry pomysł, napis widac dobrze z daleka! Aha wrócił pełen zestaw Primatorów, sa też Krakonose.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Polskie półki zrobiły się chyba trochę lżejsze jednak są też nowości: Beczkowe Mocne, Kiper Mocny i Extra Mocny, Małe Mocne, Polarne Mocne (puszka) z Kipiera - dziwne ze nie ma Corneliusa. Jest Perła Chmielowa, Łomża Export, Kasztelan ale nie pamiętam czy tylko jasne czy też niepasteryzowane. Do tego Okocim Pszeniczny w nowej butelce i puszka Jabłonowskiego Stronga.
Wydaje mi się, że może być trochę więcej belgijskich ale uciąć nic sobie nie dam.
Comment
-
-
Dziś wreszcie poznałem właściciela, faktycznie wybór polskich piw ma fantastyczny, co ważne ma ambitne plany rozwoju tego sklepu i powiększenia asortymentu, od poniedziałku wjedzie cała gama piw importowanych i będzie można powiedziec , że takiego wyboru piwa nie ma nigdzie w Poznaniu i pewnie długo nie bedzie.W trosce o kieszenie smakoszy piw importowanych , postanowilem dostarczyć piwo bezpośrednio, także ceny też bedą w miarę niskie.
Comment
-
-
Cieszy mnie to ewentualne zwiększenie (jeszcze bardziej!) asortymentu. Ponieważ do poniedziałku jest trochę czasu, spytam się niedyskretnie - z jakich krajów będą te piwa i czy rzeczywiście niedostępne w innych sklepach (PiP, Alma) w Poznaniu?Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Regent Wyświetlenie odpowiedziŚwięta racja w Borówcu szaleństw piwnych nie ma. Natomiast co do sklepu na Głogowskiej, to raczej zdania nie zmienię, natomiast mimo wszystko lepsze wrażenie zrobił na mnie sklepik w Antoninku.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Regent Wyświetlenie odpowiedziPółnocny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziChyba lekko przesadziłeś z możliwościami tego sklepu.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
To Kiper / Sulimar / Cornelius. Temat używania przez niego zapasów puszek z Suwałk był już kilka razy wałkowany. Północny nie istnieje od kilku lat, nawet fizycznie.Last edited by Pendragon; 2009-04-25, 13:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Wpadnij na Glogowska a przekonasz sie o mozliwosciach tego sklepu. Mnie dzis zatkalo jak przyjechalem tam pare minut po 20ej... Trafilem akurat na transport. Piwa z Gosciszewa (niepasteryzowane i Rycerz), regionalny Specjal z Grupy Żywiec, Kasztelany w butelce, jakis jeden nowy Ciechan, chyba bezalkoholowy i co mniej najbardziej ucieszylo ponad dziesiec gatunków z Browaru Kormoran a do tego 3 rozne niepasteryzowane z tegoz samego browaru w tym ciemne niepasteryzowane, Świeże i zupelna nowosc od dzis w sprzedazy Premium NIEPASATERYZOWANE. Cos takze obilo mi sie o uszy ze "szklo" z tego browaru bedzie od jutra!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedzii co mniej najbardziej ucieszylo ponad dziesiec gatunków z Browaru Kormoran a do tego 3 rozne niepasteryzowane z tegoz samego browaru w tym ciemne niepasteryzowane, Świeże i zupelna nowosc od dzis w sprzedazy Premium NIEPASATERYZOWANE. Cos takze obilo mi sie o uszy ze "szklo" z tego browaru bedzie od jutra!!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedziMnie dzis zatkalo jak przyjechalem tam pare minut po 20ej...
Comment
-
Comment