Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziTo późno do pracy przyjeżdżasz, trzecia zmiana ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika litar Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś się orientuję, czy sklep będzie otwarty 2 maja?
Comment
-
-
Najtańsze to chyba Noteckie, o ile dobrze pamiętam po 1,45. Chyba że coś z tanich wynalazków Van Pura albo Głubczyc, ale nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi
Najdroższe to tradycyjnie portery - powyżej 5 zł za sztukę, ale za to w jednym miejscu są wszystkie polskie do kupienia. Na moje oko ceny za polskie piwo z MiŚ browarów to od 2,70 do 4,00 zł za but. 0,5 l.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pojawiły się szumnie zapowiadane przez jednego z użytkowników forum nowe piwa - głównie angielskie. Z pewnym rozczarowaniem stwierdzam, że nie ma nic czego nie dostałbym w innych sklepach, a ceny nie są jakoś specjalnie konkurencyjne. A miały byc ponoc jakieś rewelacje niedostępne w Poznaniu - no cóż, poczekam, zobaczę...
Poza tym jak zawsze rewelacyjna oferta polskich piwTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
I przyjechał mój tatus z piwkami
Przywiózł mi 6 piw których nigdy nie piłem
3 z Kormorana, 1 z Czarnkowa, 1 z Konstancina i 1 z Witnicy
Bardzo miłym prezentem dla mnie było przywiezienie własnie z "Piwa świata" 20 kapsli do mojej kolekcji. Kiedy Ojciec powiedział ekspediencce o moim hobby wyciągła ona z pod lady kapsle. Niektóre starsze. Skąd miała? Ktos zostawił?
Piekny wieczór
Niedługo musze sie tam wybrać osobiścieBrowar gawron to witaminy!!
Comment
-
-
Dzięki i prośba.
Czołem Piwosze,
po pierwsze wielkie dzięki dla właściciela sklepu! Długo czekałem na czeskie piwa w Poznaniu. Jest ich już trochę, jednakże mam mały "request" do właściciela, pod którym mam nadzieję, że ktoś jeszcze się podpisze- Velkopopvicky Kozel (Tmavy)- pychota. Jeśli jest możliwość to będę dźwięczny (w stukaniu kuflem) . Jeśliby była możliwość, to również chciałbym się napić jednego piwa, które warzy się w Niemczech w okolicach Dusseldorfu- Alt. Bardzo dobry Frankenheim.
To mała prośba na początek... będą dalsze. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Kozele masz w drugim poznańskim sklepie.
Co do Niemców to zgoda, skoro sklep z Sokoła jest skoncentrowany na czeskie to ten go raczej nie przebije więc niech zajmie się choćby porządnymi mało popularnymi Niemcami czy też wschodem.
Comment
-
-
kilka cen. absurd przeplata sie z duza przystepnoscia.
Naturalne niefiltrowane 3,25
Rycerz 2,60
Mazur Swieze 2,45
Kormoran Premium 2,90
Polczyn Abbe 6,70
Glubczyce Core Beer 5,70
Amber Grand Porter 3,90
Amber Zywe 4,95
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado Wyświetlenie odpowiedzikilka cen. absurd przeplata sie z duza przystepnoscia.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado Wyświetlenie odpowiedziAmber Grand Porter 3,90
Comment
-
Comment