Nabyłem wczoraj Nakel niepasteryzowane z Krajana.
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Wracam wlasnie ze sklepu z miodowymi Ciechanami nabytymi na dzisiejszy mecz. Zauwazylem kilka "nowosci"... Racibórz (chyba ich tu jeszcze nie bylo), Brackie z Cieszyna, browar GAB, Imielin oraz jeszcze jakies których nazw nie zapamietalem, chyba takze jeszcze widzialem Piasta niepasteryzowanego. Dostalem także info od sprzedawców o Opatach niepasteryzowanych niefiltrowanych w litrowych butelka plastikowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedzichyba takze jeszcze widzialem Piasta niepasteryzowanego.
Comment
-
-
Miałem dziś okazję podsluchac rozmowe "szefa" (byc moze to tylko człowiek z obsługi ale mial pojecie w temacie) z Panem ktory chyba zbiera etykiety. Nie chcialem przeszkadzac bo rozmowa byla w toku ale mam nadzieje trafic na niego nastepnym razem bo jak sadze wpadne tu jeszcze niejednokrotnie pomimo ostatnich krytycznych uwag. Zmienilo mi sie spojrzenie na to wszystko po odwiedzinach konkurencji. No ale to nie miejsce by pisac o "piwomani". Terminala do kart w dalszym ciagu nie ma. Jest za to kilka nowych regalow no i te wszystkie polskie "nowosci". Troche wprawdzie przerazil mnie widok na regale piwa gks katowice!! Jestem ciekaw ilu chetnych sie na nie w krainie podziemnej pomaranczy. Za to coraz bardziej imponuje mi ilosc polski gatunkow... Niestety Kasztelana niepasteryzowanego nie bylo, wzialem wiec Piasta i kilka innych.
PS. takze dzis nie "zabilem" sie na progu, ktory zostal naprawiony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mr_007 Wyświetlenie odpowiedziTroche wprawdzie przerazil mnie widok na regale piwa gks katowice!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pedro4d Wyświetlenie odpowiedziA czy coś innego, oprócz Gieksy, z Imielina widziałeś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedzibrowar GAB, Imielin oraz jeszcze jakies których nazw nie zapamietalem, chyba takze jeszcze widzialem Piasta niepasteryzowanego.
Poza tym z Imielina trio GieKSa, Mocne, Jasne. Z BG Zabrze Sląskie Mocne, Pełne, Super Piwosz i to tego jakiś Tauber czy jakoś tak w puszce.
Racibórz koło 9 pozycji, na pewno 2x Halne, 2x Racibor, Mocne z Zamku, Pils z Zamku, 2x Hajduk.
Zwiększył się asortyment Łódzki, jest Lodwar, Glob i cośtam Malinowego (ale nie Trixx), do tego Mocne i Porter.
Z zagranicznych to bardzo dużo czeskich plastików i np Biłe Czernichowskie.
Zupełnie zniknął chyba Zodiak, z niecierpliwością czekam na Acana ze Zduńskiej. Ale ogólnie dobrze, że wszystko się zmienia, rotacja musi być.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziJesteś pewien, że widziałeś GABa? Byłem zaledwie 2 dni po Tobie i aż wierzyć się nie chce, że mógł już zniknąć.
Poza tym z Imielina trio GieKSa, Mocne, Jasne. Z BG Zabrze Sląskie Mocne, Pełne, Super Piwosz i to tego jakiś Tauber czy jakoś tak w puszce.
Racibórz koło 9 pozycji, na pewno 2x Halne, 2x Racibor, Mocne z Zamku, Pils z Zamku, 2x Hajduk.
Zwiększył się asortyment Łódzki, jest Lodwar, Glob i cośtam Malinowego (ale nie Trixx), do tego Mocne i Porter.
Z zagranicznych to bardzo dużo czeskich plastików i np Biłe Czernichowskie.
Zupełnie zniknął chyba Zodiak, z niecierpliwością czekam na Acana ze Zduńskiej. Ale ogólnie dobrze, że wszystko się zmienia, rotacja musi być.
Comment
-
-
Po ile jest Noteckie Niepasteryzowane w sklepie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziPo ile jest Noteckie Niepasteryzowane w sklepie ?
Comment
-
Comment