Znowości svijany 3 rodzaje,skalaki w 10- pakach ,swiże kozele i wiele innych piw czeskich .Pełen wybór Grybowa oraz kwaśniaki w petach 1l.
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Jutro świeża dostawa KORMORANA , a niebawem nowości z tego browaru.Z nowości Książ i Książ mocny w konserwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedziDziękujemy za odpowiedźMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPrezes nie ma ostatnio tyle czasu aby regularnie siedzieć na forum i wszystkim odpisywać .
Comment
-
-
Z nowości tyskie książce , świeża dostawa ciechanów i skalaków pozatym greener i honig weizen z Piotrkowa , zdrojowe ,zdrojowe n/p ,konstancin lekkie i jasne pełne zapraszamy.
Comment
-
-
Nowości
Powróciły ploretayriaty z Czarnkowa , z nowości walońskie oraz dużo zestawów ze szkłem np.erdingery 2 szt.+ super szklanka do pszenicy , sofenchofery 5 + szkło , san miguel i wiele innych.
Comment
-
-
Jedna mała uwaga - kupiłem Magnusa jak i Nałęczowskie ciemne z Jagiełły. Oba były skwaśniałe. Czy innym zdarzyło się coś podobnego z tymi piwami?
P.S. Kiedy powróci porter łódzki, bo mi za nim tęskno, a zima się przeciągaTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziJedna mała uwaga - kupiłem Magnusa jak i Nałęczowskie ciemne z Jagiełły. Oba były skwaśniałe. Czy innym zdarzyło się coś podobnego z tymi piwami?
P.S. Kiedy powróci porter łódzki, bo mi za nim tęskno, a zima się przeciąga
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziwitam a w jakiej cenie kwas chlebowy w but 0,33 z eko-natury w łasku?
Comment
-
Comment