Z tańszych zestawów dla kolekcjonerów znalazłem wczoraj schofferhofera pszenicznego - 5 butelek 0,5 plus taka oto szklanka za 39,00 pln
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Nowości
Dużo nowości np.żytnie z Konstancina , o.k z Okocimia , piast niepasteryzowany . 8 rodzai kwaśnicaków opatowskich pełen wybór kormorana wraz z porterem ,dawne, starodawne z Konstancina Polecamy
Comment
-
-
Żytnie z Konstancina i porter z Kormorana? Świetnie - żona wyjeżdża z dzieckiem do rodziców do Wrocławia na weekend - będzie można spokojnie degustowacTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Nowości,nowości
Z dzisiejszej dostawy ;kasztelan , bosman i piast niepasteryzowany ,Łomża zw. i mocna w bączkach , herman w konserwie z van pura i dotego strasznie tani ,okocim porter , dodatkowo trochę nowości w szkle oraz otwieracze i inne gadżety
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaqubowski Wyświetlenie odpowiedzia czy może puszkowany bosman też się pojawił?
bo nie mogę dorwać wszystkich nowych puszek tego piwa ;/
i czy piast też puszkowany?
Comment
-
-
rozumiem. w takim razie będę na nie czekał, bo w Poznaniu udało mi się narazie jeden wzór zakupić, pozostałe nie są dostępne (przynajmniej w miejscach, które odwiedziłem).
A jeszcze mam pytanie np. o Karmi Classic, Dock White, Kasztelan (Wisła Płock), Kasztelan (Włocławek). Czy jest szansa, że któreś z nich w puszce się pojawi? Czy raczej mam sobie nadziei nie robić?
Comment
-
-
nowości
Z nowości kasztelan niepasteryzowany butelka i puszka.Obolony będą uzupełnione w przyszłym tygodniu(są w tej chwili 3 rodzaje o ile się nie mylę)
Comment
-
-
-
Sklep
Część sprzedażowa piwa się zwiększyła jest przestronniej i bardziej przejzyście .Zapraszamy .Niebawem kolejne zmiany i wiele nowych dostaw
Comment
-
-
Poświąteczne dostawy ruszyły ,z nowości BRACKIE , poza tym ciechany , skalaki , opaty i opaty 1l w petach niepasteryzowane (wiele nowych smaków), skalaki w 1-litrowych butelkach,mazowieckie , dawne itd, itd. Wkrótce kolejne dostawy.
Comment
-
-
Nowości
Z nowości -porter łódzki , mocne łódzkie, a z importu benediktiner , bonator,klostersud, edel-pils, hefewaizen, waizen bock, braune waize .Polecamy
Comment
-
Comment