Na półki wróciły bosman . łomża , perła i kilka innych.Zapraszamy
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCo to za pytanie jest To już nie można zapytać skąd jest piwo, chyba Ci się coś pomyliło.Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
-
-
Nowości
Trochę nowości z sulimaru tj, Maćkowe,mocne małe ,porter , beczkowe , kiper miodowy itd, do tego stiegel pils w promocji cenowej , Kapuziner w butli zamykanej na krachlę , faustus,zubr gold i premium .Jak przestanie padać , to niebawem trochę nowości z Czech .Zapraszamy.
Comment
-
-
Nowości
Dojechała pełna gama ciechana, z nowości svijany 4 rodzaje,novopaki 4 rodzaje, i hemp valey, poza tym zwierzyniec ,lubelskie pils i mocne w bączkach i perła mocna.Zapraszamy.Niebawem kolejne ciekawe dostawy zapraszamy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo-sl Wyświetlenie odpowiedziZa jakich krajów posiadacie jeszcze piwka pomijając POL, CZE, GER, SLV, czy jest coś z Francji np Ch`ti ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziZ francji był kronenburg,a jak chodzi o ilość państw w ofercie proponuję podjechać i sprawdzić (jest tego trochę).
Comment
-
-
Taka uwaga mi się nasunęła po ostatniej wizycie (ze dwa tygodnie temu - może się już coś zmieniło) - podczas wizyt odczuwam pewne niedoinformowanie mnie o cenach poszczególnych piw.
Wiem, że ceny na butelkach to problem bo jak coś szybko się sprzedaje to trzeba dostawiać nowe butelki i trzeba by je metkować a z kolei ceny na półkach mogą się przy tej ilości piw w pewnym momencie nie zgadzać bo coś się przesunie ale jakieś rozwiązanie by się przydało. Bo idę sobie przy półce "dobra cena" to chciałbym wiedzieć jaka ta dobra cena jest bez sprawdzanie tego w kasie (dodatkowo panie w sklepie przecież nie siedzą znudzone tylko obsługują innych klientów). Czy kosz wyprzedażowy przy kasie gdzie na pytanko o cenę dowiedziałem się, że "to różnie" - może te wyprzedaże jakoś ujednolicić i będzie po kłopocie (choć promocja/strata wtedy będzie różna)? Potem przeżywam niemiłą niespodziankę gdy chwytam 6 piw, polskich, wydawałoby mi się, że nie super drogich a rachunek przekracza 30zł - gdybym znał ceny to i tak bym pewnie kupił ale mniej zdziwiony.
Może jednak wprowadzić ceny na półkach ale dodatkowo z nazwą piwa (czy też najlepiej kodem z kodu paskowego który najjednoznaczniej identyfikuje towary - vide różne pojemności, zestawy itp.) i wszystko będzie wiadomo/Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziTaka uwaga mi się nasunęła po ostatniej wizycie (ze dwa tygodnie temu - może się już coś zmieniło) - podczas wizyt odczuwam pewne niedoinformowanie mnie o cenach poszczególnych piw.
Wiem, że ceny na butelkach to problem bo jak coś szybko się sprzedaje to trzeba dostawiać nowe butelki i trzeba by je metkować a z kolei ceny na półkach mogą się przy tej ilości piw w pewnym momencie nie zgadzać bo coś się przesunie ale jakieś rozwiązanie by się przydało. Bo idę sobie przy półce "dobra cena" to chciałbym wiedzieć jaka ta dobra cena jest bez sprawdzanie tego w kasie (dodatkowo panie w sklepie przecież nie siedzą znudzone tylko obsługują innych klientów). Czy kosz wyprzedażowy przy kasie gdzie na pytanko o cenę dowiedziałem się, że "to różnie" - może te wyprzedaże jakoś ujednolicić i będzie po kłopocie (choć promocja/strata wtedy będzie różna)? Potem przeżywam niemiłą niespodziankę gdy chwytam 6 piw, polskich, wydawałoby mi się, że nie super drogich a rachunek przekracza 30zł - gdybym znał ceny to i tak bym pewnie kupił ale mniej zdziwiony.
Może jednak wprowadzić ceny na półkach ale dodatkowo z nazwą piwa (czy też najlepiej kodem z kodu paskowego który najjednoznaczniej identyfikuje towary - vide różne pojemności, zestawy itp.) i wszystko będzie wiadomo/
Comment
-
-
Wiele nowych pozycji z Czech, niestey łomży niep. jeszcze nie ma .Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziCzy sklep będzie czynny w Zielone Świątki?
Comment
-
Comment