Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika eternia2010r Wyświetlenie odpowiedziCzy macie na sklepie moze produkty Amstela?
Jak tak to w jakich cenach.
Comment
-
-
Belgia.
Duża dostaw piw belgijskich , uzupełnienie + nowości . Bardzo dużo zestawów ze szkłem .Polecamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziDuża dostaw piw belgijskich , uzupełnienie + nowości . Bardzo dużo zestawów ze szkłem .PolecamySave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziTe nowości belgijskie to te zapowiadane piwa z innego źródła niż Belgium's Best?
Comment
-
-
-
Zawiercie
Dojechały nowości z Zawiercia, jutro kolejne dostawy .Zapraszamy
Comment
-
-
jak miło, że dojechało coś nowego, ale czy jest szansa na poprawę jakości obsługi byłem dzisiaj w tym sklepie pierwszy raz i spotkałem dwie zajęte, rozmową ze sobą, panie które w zasadzie nie zwracały uwagi na klientów....
połowa (jak nie więcej) asortymentu nie miała cen i o każdą pozycję musiałem pytać...
ps
nie widziałem, Svyturys jest w asortymencie? nie znalazłem, a paniom nie chciałem przeszkadzać...
Comment
-
-
Ceny w sklepie są systematycznie rozwieszane na butelkach (niestety klienci je przewieszają i robi sie bałagan). Niebawem będa na wszystkich , ale czy zda to egzamin? Zobaczymy.Co do jakości obsługi , jest to pierwszy negatywny głos , raczej otrzymywałem same pozytywne , ale każdy może mieć gorszy dzień . Trzeba zapytać na pewno pomogą.
Comment
-
-
Dlaczego umieszczenie cen miałoby nie zdać egzaminu? To chyba norma w polskich sklepach.
Nie sądzę, aby brak cen spowodowany był tym, że klienci je przewieszają. Do niektórych butelek raczej trudno było dosięgnąć a cen mimo wszystko nie było...
W każdym razie gratuluję wyboru, bo jest naprawdę duży chociaż tani ten sklep nie jest.
ps
i już z czystej ciekawości zapytam: czy można sprzedawać piwo po terminie przydatności do spożycia? przed kasą było tego sporo, wyraźnie opisane, że już po terminie więc klient świadomy tego co kupuje (czasem niestety bywa inaczej)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sentinel Wyświetlenie odpowiedziDlaczego umieszczenie cen miałoby nie zdać egzaminu? To chyba norma w polskich sklepach.
Nie sądzę, aby brak cen spowodowany był tym, że klienci je przewieszają. Do niektórych butelek raczej trudno było dosięgnąć a cen mimo wszystko nie było...
W każdym razie gratuluję wyboru, bo jest naprawdę duży chociaż tani ten sklep nie jest.
ps
i już z czystej ciekawości zapytam: czy można sprzedawać piwo po terminie przydatności do spożycia? przed kasą było tego sporo, wyraźnie opisane, że już po terminie więc klient świadomy tego co kupuje (czasem niestety bywa inaczej)
Sprawdz sobie co mówi polskie prawo na temat takich produktów po terminie, masz dostęp do neta więc w czym problem? Ja np te piwka kupuje chociażby dla kapsli.
Zresztą kolego jakiś marudny jesteś. Obsługa zawsze jest tam uśmiechnięta i skora do pomocy, a jeśli chcesz tanie piwa to idź do biedronki.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sentinel Wyświetlenie odpowiedzirozumiem, że chciałeś się pokazać w dyskusji i stąd ten post; za głos na "+" dla sklepu pewnie dostaniesz kilka butelek "dla zbieraczy kapsli", smacznego życzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedziCiebie chyba wiatry przywialy z konkurencji w takim razie, hehe
Wracając do tematu:
Czy jest dostępne obecnie piwko Abbe z Połczyna Zdroju?
Comment
-
Comment