Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • interpid1
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.03
    • 762

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedzi
    Rozumiem, że szklanka Erdingera to klasyczne 0,5 do pszenicy tak ??
    A jak wyglada sprawa Radebergera ? ile piw w zestawie, jaka pojemność piwa i szklanki/kufla/pokala oraz cena ??
    Cen ( jak zawsze nie pamientam ,ale przy tej ilości trudno spamiętać) ,Erdinger to klasyczne0,5 , a radeberger pokal 0,3 . A z nowości około 30 zestawów ze szkłem.
    www.piwa-swiata.com www.slomisie.org

Comment

• interpid1
      • 2009.03
      • 762

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika eternia2010r Wyświetlenie odpowiedzi
      Czy macie na sklepie moze produkty Amstela?
      Jak tak to w jakich cenach.
      W tej chwili się skończył , ale niebawem powinien dojechać.

Comment

• interpid1
        • 2009.03
        • 762

Belgia.

Duża dostaw piw belgijskich , uzupełnienie + nowości . Bardzo dużo zestawów ze szkłem .Polecamy

Comment

• snorre
          • 2006.02
          • 655

Te nowości belgijskie to te zapowiadane piwa z innego źródła niż Belgium's Best?
          Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• przemo70
            † 1970-2019 Piwosz w Raju
            • 2007.05
            • 1501

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi
            Duża dostaw piw belgijskich , uzupełnienie + nowości . Bardzo dużo zestawów ze szkłem .Polecamy
            Czy dotarł hoegaarden witbier ? Jakby był to jutro proszę dostarczyć w wiadome miejsce ze 2 flaszki
            Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
            http://www.kamery.wolsztyn.pl/
            https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• interpid1
              • 2009.03
              • 762

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
              Te nowości belgijskie to te zapowiadane piwa z innego źródła niż Belgium's Best?
              Nie to jeszcze nie ta dostawa , ale jest "coś" nowego .

Comment

• interpid1
                • 2009.03
                • 762

Z nowości Kłodawa.Zapraszamy

Comment

• interpid1
                  • 2009.03
                  • 762

Zawiercie

Dojechały nowości z Zawiercia, jutro kolejne dostawy .Zapraszamy

Comment

• Sentinel
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2008.12
                    • 23

jak miło, że dojechało coś nowego, ale czy jest szansa na poprawę jakości obsługi byłem dzisiaj w tym sklepie pierwszy raz i spotkałem dwie zajęte, rozmową ze sobą, panie które w zasadzie nie zwracały uwagi na klientów....

połowa (jak nie więcej) asortymentu nie miała cen i o każdą pozycję musiałem pytać...

ps
                    nie widziałem, Svyturys jest w asortymencie? nie znalazłem, a paniom nie chciałem przeszkadzać...

Comment

• interpid1
                      • 2009.03
                      • 762

Ceny w sklepie są systematycznie rozwieszane na butelkach (niestety klienci je przewieszają i robi sie bałagan). Niebawem będa na wszystkich , ale czy zda to egzamin? Zobaczymy.Co do jakości obsługi , jest to pierwszy negatywny głos , raczej otrzymywałem same pozytywne , ale każdy może mieć gorszy dzień . Trzeba zapytać na pewno pomogą.

Comment

• Sentinel
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2008.12
                        • 23

Dlaczego umieszczenie cen miałoby nie zdać egzaminu? To chyba norma w polskich sklepach.

Nie sądzę, aby brak cen spowodowany był tym, że klienci je przewieszają. Do niektórych butelek raczej trudno było dosięgnąć a cen mimo wszystko nie było...

W każdym razie gratuluję wyboru, bo jest naprawdę duży chociaż tani ten sklep nie jest.

ps
                        i już z czystej ciekawości zapytam: czy można sprzedawać piwo po terminie przydatności do spożycia? przed kasą było tego sporo, wyraźnie opisane, że już po terminie więc klient świadomy tego co kupuje (czasem niestety bywa inaczej)

Comment

• weather
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2009.03
                          • 25

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sentinel Wyświetlenie odpowiedzi
                          Dlaczego umieszczenie cen miałoby nie zdać egzaminu? To chyba norma w polskich sklepach.

Nie sądzę, aby brak cen spowodowany był tym, że klienci je przewieszają. Do niektórych butelek raczej trudno było dosięgnąć a cen mimo wszystko nie było...

W każdym razie gratuluję wyboru, bo jest naprawdę duży chociaż tani ten sklep nie jest.

ps
                          i już z czystej ciekawości zapytam: czy można sprzedawać piwo po terminie przydatności do spożycia? przed kasą było tego sporo, wyraźnie opisane, że już po terminie więc klient świadomy tego co kupuje (czasem niestety bywa inaczej)
                          Jak szef mów że przewieszaja tzn że tak jest, hehe... Norma w polskich sklepach jest to że klienci robią bałagan.
                          Sprawdz sobie co mówi polskie prawo na temat takich produktów po terminie, masz dostęp do neta więc w czym problem? Ja np te piwka kupuje chociażby dla kapsli.
                          Zresztą kolego jakiś marudny jesteś. Obsługa zawsze jest tam uśmiechnięta i skora do pomocy, a jeśli chcesz tanie piwa to idź do biedronki.
                          Pozdrawiam

Comment

• Sentinel
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2008.12
                            • 23

rozumiem, że chciałeś się pokazać w dyskusji i stąd ten post; za głos na "+" dla sklepu pewnie dostaniesz kilka butelek "dla zbieraczy kapsli", smacznego życzę

Comment

• weather
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2009.03
                              • 25

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sentinel Wyświetlenie odpowiedzi
                              rozumiem, że chciałeś się pokazać w dyskusji i stąd ten post; za głos na "+" dla sklepu pewnie dostaniesz kilka butelek "dla zbieraczy kapsli", smacznego życzę
                              Ciebie chyba wiatry przywialy z konkurencji w takim razie, hehe

Comment

• Gehern77
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2008.09
                                • 72

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedzi
                                Ciebie chyba wiatry przywialy z konkurencji w takim razie, hehe
                                Ale chyba nie tej poznańskiej, bo na sklep przy Sokoła też kolega narzeka

Wracając do tematu:
                                Czy jest dostępne obecnie piwko Abbe z Połczyna Zdroju?

Comment

Przetwarzanie...
                                X