Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • litar
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.10
    • 53

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedzi
    Ale mówisz że drzwi były zamknięte więc tak do końca nie wiadomo czy podłoga była umyta czy nie
    Drzwi mają szybę

Comment

• interpid1
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.03
      • 762

Dopilnuję by sklep był otwarty do 20.45 .Jak zdarzy się to jeszcze raz , proszę o wpis.
      www.piwa-swiata.com www.slomisie.org

Comment

• sku007
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.09
        • 1

Nie rozumiem w czym jest problem. Uczęszczam do tego sklepu kilka razy w tygodniu i na Panie, które w nim pracują nie mogę powiedzieć złego słowa. Obsługa jest bez zarzutu, a
        starsze Panie są bardzo miłe i sympatyczne. Jeżeli chodzi o godziny zamknięcia to jeżeli chcę kupić piwo to jadę wcześniej, ponieważ jest taki wybór, że w ciągu 5 minut przed zamknięciem nie jestem w stanie wybrać!!!

Comment

• snorre
          • 2006.02
          • 655

Widac efekty skarg klientów - na wielu butelkach są etykiety z cenami. Warto też zobaczyc przeceny - pomiędzy mniej interesującymi piwami można znaleźc rzeczy atrakcyjne i po dacie ważnosci, n.p. weizenbocka z Felsena (3,50) i doppelbocka z Eggenberg (7,00) oraz English Pale Ale z Nachodu (1,95 za 0,33l).
          Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• Zloczi
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2010.09
            • 19

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
            Widac efekty skarg klientów - na wielu butelkach są etykiety z cenami. Warto też zobaczyc przeceny - pomiędzy mniej interesującymi piwami można znaleźc rzeczy atrakcyjne i po dacie ważnosci, n.p. weizenbocka z Felsena (3,50) i doppelbocka z Eggenberg (7,00) oraz English Pale Ale z Nachodu (1,95 za 0,33l).
            A mi zawsze sie wydawalo, ze piwo jest artykulem spozywczym, a wprowadzanie takowych do sprzedazy to wykroczenie.

Comment

• snorre
              • 2006.02
              • 655

Ale z ciebie maruda przecież wyraźnie jest napisane że po dacie ważności, a każdy kupujący to dorosły i robi to na własną odpowiedzialnośc.
              Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• Zloczi
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2010.09
                • 19

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
                Ale z ciebie maruda przecież wyraźnie jest napisane że po dacie ważności, a każdy kupujący to dorosły i robi to na własną odpowiedzialnośc.
                Czy jestem maruda, jesli wskazuje na przyklad ewidentnego lamania prawa (jesli nie, prosze mnie pouczyc)?. Do samego sklepu nic nie mam - ladny asortyment, z cenami moze nie zawsze sie zgadzam, ale inne sa z kolei dosc ok - i doskonale wiem, ze nawet markety robia przekrety na pakowanym miesie i wedlinie. Mimo to trudno jest mi zrozumiec, ze taki proceder wciaz ma miejsce.

Wyobrazasz sobie, ze wchodzisz z kolega z zagranicy (tej cywilizowanej, a wiec 95% krajow Europy), on widzi te "promocje" i dziwi sie niskim cenom, a ty mu spokojnie tlumaczysz, ze to tylko przeterminowany towar? Ja jakos nie.

Comment

• cinnamonelf
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2010.09
                  • 3

;]

witam!
                  A ja poszukuję piwa gruszkowego (najlepiej Koppaberga) lub irlandzkich cydrowych typu strongbow, magners baumers. Marzą mi się takie w normalnym sklepie ach;(

Comment

• interpid1
                    • 2009.03
                    • 762

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cinnamonelf Wyświetlenie odpowiedzi
                    witam!
                    A ja poszukuję piwa gruszkowego (najlepiej Koppaberga) lub irlandzkich cydrowych typu strongbow, magners baumers. Marzą mi się takie w normalnym sklepie ach;(
                    W tej chwili w ofercie tylko blumers

Comment

• interpid1
                      • 2009.03
                      • 762

Nowości

Dużo nowości . Witnica w pełnej gamie tj. miodowe , cytrynowe , lubuskie , zielone itd. , do tego novopaki , sulimar .Zapraszamy

Comment

• interpid1
                        • 2009.03
                        • 762

Dojechało żytnie,

Comment

• cinnamonelf
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2010.09
                          • 3

blumers? a jakie smaki? czy jakies inne z cydrowych?

Comment

• interpid1
                            • 2009.03
                            • 762

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cinnamonelf Wyświetlenie odpowiedzi
                            blumers? a jakie smaki? czy jakies inne z cydrowych?
                            Z cydrowych tylko ta jedna pozycja.

Comment

• interpid1
                              • 2009.03
                              • 762

Z nowości piwo slavutych premium i ice.Dodatkowo pozostałe pozycje obolona i czernichowskie. Bardzo niska cena na lwowskie 1715 i premium..Zapraszamy

Comment

• cinnamonelf
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2010.09
                                • 3

to jutro wpadam po te cydrowe ale fajnie^^

Comment

Przetwarzanie...
                                X