Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Dopilnuję by sklep był otwarty do 20.45 .Jak zdarzy się to jeszcze raz , proszę o wpis.
Comment
-
-
Nie rozumiem w czym jest problem. Uczęszczam do tego sklepu kilka razy w tygodniu i na Panie, które w nim pracują nie mogę powiedzieć złego słowa. Obsługa jest bez zarzutu, a
starsze Panie są bardzo miłe i sympatyczne. Jeżeli chodzi o godziny zamknięcia to jeżeli chcę kupić piwo to jadę wcześniej, ponieważ jest taki wybór, że w ciągu 5 minut przed zamknięciem nie jestem w stanie wybrać!!!
Comment
-
-
Widac efekty skarg klientów - na wielu butelkach są etykiety z cenami. Warto też zobaczyc przeceny - pomiędzy mniej interesującymi piwami można znaleźc rzeczy atrakcyjne i po dacie ważnosci, n.p. weizenbocka z Felsena (3,50) i doppelbocka z Eggenberg (7,00) oraz English Pale Ale z Nachodu (1,95 za 0,33l).Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziWidac efekty skarg klientów - na wielu butelkach są etykiety z cenami. Warto też zobaczyc przeceny - pomiędzy mniej interesującymi piwami można znaleźc rzeczy atrakcyjne i po dacie ważnosci, n.p. weizenbocka z Felsena (3,50) i doppelbocka z Eggenberg (7,00) oraz English Pale Ale z Nachodu (1,95 za 0,33l).
Comment
-
-
Ale z ciebie maruda przecież wyraźnie jest napisane że po dacie ważności, a każdy kupujący to dorosły i robi to na własną odpowiedzialnośc.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziAle z ciebie maruda przecież wyraźnie jest napisane że po dacie ważności, a każdy kupujący to dorosły i robi to na własną odpowiedzialnośc.
Wyobrazasz sobie, ze wchodzisz z kolega z zagranicy (tej cywilizowanej, a wiec 95% krajow Europy), on widzi te "promocje" i dziwi sie niskim cenom, a ty mu spokojnie tlumaczysz, ze to tylko przeterminowany towar? Ja jakos nie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cinnamonelf Wyświetlenie odpowiedziwitam!
A ja poszukuję piwa gruszkowego (najlepiej Koppaberga) lub irlandzkich cydrowych typu strongbow, magners baumers. Marzą mi się takie w normalnym sklepie ach;(
Comment
-
-
Nowości
Dużo nowości . Witnica w pełnej gamie tj. miodowe , cytrynowe , lubuskie , zielone itd. , do tego novopaki , sulimar .Zapraszamy
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cinnamonelf Wyświetlenie odpowiedziblumers? a jakie smaki? czy jakies inne z cydrowych?
Comment
-
-
Z nowości piwo slavutych premium i ice.Dodatkowo pozostałe pozycje obolona i czernichowskie. Bardzo niska cena na lwowskie 1715 i premium..Zapraszamy
Comment
-
Comment