Doszło coś dla prawdziwych KONESERÓW , tzn weizenbocki i dopellbocki ze świeżej niemieckiej dostawy dodatkowo vitamaltz - super dobry napój słodowy.Ponadto trochę innych nowości..Zapraszamy
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Dzisiaj wejdzie trochę nowości królewskie w but. i konserwie , belfast but, kasztelan jasny but i puszka , brok , legion , Zapraszamy.
Comment
-
-
Pełen wybór kormorana wraz z podpiwkiem i krzepkim .Zapraszamy
Comment
-
-
Promocja kormorana z otwieraczem . Do 6 piw kormorana - otwieracz gratis.Zapraszamy
Comment
-
-
Trochę nowości Opat 17, 12 , i 13 , 14 , . DO TEGO OPAT PIEPRZOWY I BITERR W PECIE.Dzbany skalaka , piast zw i niepasteryzowany. Przypominam o promocji Kormorana z otwieraczem . Otwieracze ciekawe , a na allegro jakiś oszołom sprzedaje je po 80 zł . Zapraszamy.
Comment
-
-
Z nowości amber w puszce w promocyjnej cenie. Nowy cydr , i trochę nowego importu.Zapraszamy
Comment
-
-
W najbliższą sobotę, 13.11.2010 r., wraz z rodziną będę zwiedzał Poznań. Zajrzałbym chętnie do tego sklepu. Czy są może jakieś promocje z gadżetami (najchetniej szklankami)?"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziW najbliższą sobotę, 13.11.2010 r., wraz z rodziną będę zwiedzał Poznań. Zajrzałbym chętnie do tego sklepu. Czy są może jakieś promocje z gadżetami (najchetniej szklankami)?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziObecnie w promocji gażetowej jest Łomża export do 4 szt - szklanka , do 2 szt. -karty , do 6 kormoranów - otwieracz , do 4 szt . calsberga - kalendarz.Oczywiście są też zestawy ze szkłem.Zapraszamy"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za informacje. Będę jutro po południu. Łomża to piwo mojej młodości . Jeszcze jedno pytanie: płatność kartą, czy tylko gotówką - zdaje się, że trochę kasy u Pana zostawię.
Comment
-
-
Wczoraj, miałem przyjemność zajrzeć do Piw Świata. Przemiła obsługa. Potwierdzam duży wybór browarów regionalnych. Ponadto same szkiełka do zakupu - powiększyłem kolekcję o 14 sztuk. Szkoda tylko, że brak płatności kartą - zostawiłbym w sklepie większą ilość złotówek. Nic to, do zobaczenia przy następnym pobycie w Poznaniu."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziWczoraj, miałem przyjemność zajrzeć do Piw Świata. Przemiła obsługa. Potwierdzam duży wybór browarów regionalnych. Ponadto same szkiełka do zakupu - powiększyłem kolekcję o 14 sztuk. Szkoda tylko, że brak płatności kartą - zostawiłbym w sklepie większą ilość złotówek. Nic to, do zobaczenia przy następnym pobycie w Poznaniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika raven77 Wyświetlenie odpowiedziNa szczęście bankomat jest całkiem niedaleko Mam nadzieję, że do jutrzejszego popołudnia ostanie się jeszcze jakiś otwieracz Kormorana. Karty Łomży też brzmią zachęcająco.
Comment
-
-
od dzisiaj tj.15 11 2010- promocyjne ceny na Ciechan wyborny 2.89 miodowe 4,49 Racibórz twierdzowe i raciborskie 2,89 , Witnica piwo cytrynowe 3,79.Zapraszamy
Comment
-
Comment