Staramy się aby nic nie brakowało , ale w obecnej sytuacji na drogach ,różnie bywa.Dojechał Kormoran w pełnej gamie, dodatkowo zestawy z czeskim szkłem.Zapraszamy.Wigilia sklep czynny do 14.30
Kilka ciekawych promocji cenowych tj . Opat czereśnia 3,99 , Lwowskie premium 1,99, dodatkowo bernard niepasteryzowany i baron trenk.Zapraszamy .Niebawem kolejne cenowe promocje.
W zeszłym tygodniu miałem okazję odwiedzić Piwa Świata w Poznaniu i oprócz pochwał za duży wybór mojego ulubionego piwa belgijskiego muszę zgłosić 3 uwagi krytyczne:
- na wielu butelkach nie było ceny co powodowało, że raczej takie piwo odkładałem z powrotem na półkę
- obsługa nie była specjalnie przygotowana do ewentualnego doradztwa
- brak możliwości zapłaty kartą, co spowodowało, że mogliśmy wydać tylko tyle pieniędzy ile gotówki w portfelach
Duży plus jednak za samoobsługę, czyli możliwość wzięcia każdej butelki do ręki.
Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1
Smokey w tej chwili dostępny , schlenkerla się skończyła ale niebawem dojedzie.
O ile pamiętam nigdy nie widziałem Schlenkerla Urbock w sklepie Było Marzen, ale bocka nie było (bo bym przecież od razu kupił
A propos - pojawią się jakieś niemieckie bocki/doppelbocki/weizenbocki?
Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
Comment