Staramy się aby nic nie brakowało , ale w obecnej sytuacji na drogach ,różnie bywa.Dojechał Kormoran w pełnej gamie, dodatkowo zestawy z czeskim szkłem.Zapraszamy.Wigilia sklep czynny do 14.30
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi... dodatkowo zestawy z czeskim szkłem..."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziProsiłbym o więcej danych lub, najlepiej, aktualizację na www.
Comment
-
-
Kilka ciekawych promocji cenowych tj . Opat czereśnia 3,99 , Lwowskie premium 1,99, dodatkowo bernard niepasteryzowany i baron trenk.Zapraszamy .Niebawem kolejne cenowe promocje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziPromocja czy przecena z powodu krótkiej daty ważności? To robi różnicę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzimam pytanko czy jest szansa na eksportowy produkt ambera- kopernik?
Comment
-
-
Piszę tylko celem otrzymywania powiadomień o nowościach.
A przy okazji - byłem raz, świetny sklep. Będę zaglądał przy każdej możliwej okazji.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Dojechała Witnica. W przyszłym tygodniu powinno zawitać Gościszewo
Comment
-
-
Macie może Smokey Georga, albo Schlenkerla Urbock?Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
W zeszłym tygodniu miałem okazję odwiedzić Piwa Świata w Poznaniu i oprócz pochwał za duży wybór mojego ulubionego piwa belgijskiego muszę zgłosić 3 uwagi krytyczne:
- na wielu butelkach nie było ceny co powodowało, że raczej takie piwo odkładałem z powrotem na półkę
- obsługa nie była specjalnie przygotowana do ewentualnego doradztwa
- brak możliwości zapłaty kartą, co spowodowało, że mogliśmy wydać tylko tyle pieniędzy ile gotówki w portfelach
Duży plus jednak za samoobsługę, czyli możliwość wzięcia każdej butelki do ręki.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziMacie może Smokey Georga, albo Schlenkerla Urbock?
Comment
-
-
Dojechało Gościszewo Viva hell, rycerz , naturalne filtrowane i niefiltrowane w rewelacyjnych cenach . Dodatkowo promocja Perła niepasteryzowana 1,89 .Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziSmokey w tej chwili dostępny , schlenkerla się skończyła ale niebawem dojedzie.
A propos - pojawią się jakieś niemieckie bocki/doppelbocki/weizenbocki?Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment