Właśnie mi też się zdawało, że Urbocka nie było, tylko marzen i ewentualnie weizen z schlenkerli.
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziO ile pamiętam nigdy nie widziałem Schlenkerla Urbock w sklepie Było Marzen, ale bocka nie było (bo bym przecież od razu kupił
A propos - pojawią się jakieś niemieckie bocki/doppelbocki/weizenbocki?
Comment
-
-
Świeża dostawa z kormorana w rewelacyjnych cenach , dodatkowo lwówek piastowski i nowe ceny na Corneliusza.Zapraszamy
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziDojechało jabłonowo niepasteryzowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzimam pytanie. na etykiecie jablonowa jest info- znajdz symbol kufla pod kapslem i wymien kapsel na piwo w sklepie w ktorym kupiles to piwo- dzis bylem na glogowskiej, panie nic nie wiedza o tej promocji...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest TA Belgia, o której było już mowa (czyli absolutnie nowa w Poznaniu)? Bo dobrze by się składało - właśnie oddaję rachunek za duże tłumaczenie, więc będę mógł sobie pozwolic na jakieś ekscesy
Comment
-
-
BELGIA
Dojechała zupełnie nowa Belgia w rewelacyjnych cenach np. rochefort 10 - 12,99 , chimay triple 8,5 , rogue 8,3 rodenbach 6,7, Timmersmans kriek , framboise , peche, bacchus, witekerke rose i pasion, malheur 10 i 12 , rodenbach grand cru , pee klak , buffalo , bush de noel , brugse zott , i jeszcze z 50 -tka innych .Cenny w sklepie niższe niż u importerów. Niebawem '' fura '' Niemiec w zaskakujących cenach.Codzienne promocje na inny asortymęt . Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziNo jak Rochefort 10 za 12,99 to jestem jutro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziNo jak Rochefort 10 za 12,99 to jestem jutro
Comment
-
-
To było dwa lata temu
P.S. Jak możesz używac tego żalosnego logo Poznania z gwiazdką wydumanego przez partaczy z działu promocji miasta Przecież to porażka!Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
To już "nowa, świecka tradycja" - za każdym razem, gdy zwiedzam Stolicę Wielkiej Polski, dokonuję zakupów w Piwach Świata. "Tą razom" szczególnie dziękuję za możliwość powiększenia kolekcji czeskich szkiełek.
P.S. Serdeczny, kwietny uśmiech za obsługę.Last edited by podswierkiem; 2011-02-07, 11:47."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment