Dojechało swieże Gosciszewo w rewelacyjnych cenach . Od jutra gigantyczne dostawy Niemiec w najniższych w Poznanu cenach . Wiele pozycji z małych niemieckich browarów.Szkło z gościszewa również do nabycia.Zapraszamy
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Na półkach pierwsze 50 - siątka piw niemieckich .Dożo pszenicy ceny od 2 zł.Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bielinho Wyświetlenie odpowiedzimacie może pyszną pszenicę 'Maisel's Weisse'?
Comment
-
-
Kolejna porcja niemiec dojechała - duża część już na półkach. Dużo fajnych nowości m in. wędzonki , piwa marcowe i majowe i wiele innych.
Comment
-
-
Zapraszamy do udziału w konkursie kwietniowym..Wystarczy kupić 3 piwa w tym 1 niemiecckie , napisać na paragonie imię , nazwisko i numer telefonu.Losowanie w ostatnią sobotę kwietnia.Zapraszamy do zabawy. 10 pierwszych miejsc wygrywa. Miejsca od 1 do 3 koszyczek 5 piw + szklanka . Miejsca 4-10 szklaneczka..Jeżeli konkurs się przyjmie i będzie duże zainteresowanie, kolejne będą coraz ciekawsze.Zapraszamy
Comment
-
-
-
Kolejne niemmieckie nowości m.in. benedikter , bonator , bonifatius , felsator , hefeweizen + kilka czeskich nowości Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziOtwórz filię w Warszawie, bo teraz mam trochę daleko.
Comment
-
-
Połowa belgii , już na półkach ,jutro wystawiamy kolejne nowości.W przyszłym tygodniu dostawy nowości z Niemiec.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziZawsze możemy wysłac . A tak na marginesie - dojechało 200 nowych i nieznanych pozycji Belgi.OD jutra wystawiamy na półki ceny rewelacyjne.ze względu na ilość wystawianie potrwa około 2 dni.Dodatkowo dojechało trochę AUSTRALI.ZAPRASZAMY.
Comment
-
-
Właśnie byłem po zaopatrzenie na weekend. Sporo dobroci z Belgii w przedziale 7-10 zł - jest z czego wybrać. Żal ściska poślady, że nie można spróbować wszystkiego
Z Australii 4 rodzaje Coopersa ale jeszcze nie ma na półkach bo prezes zarobiony po uszy a na dodatek ciągle gości przyjmuje na pięterku
Dla wspierających rodzimy przemysł też jest wybór. Wróciło Brackie, co mnie ucieszyło.
Comment
-
-
Z nowości Piwa ROSYJSKIE , i LITEWSKIE NIEPASTERYZOWANEZAPRASZAMY
Comment
-
Comment