Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTy wiesz jak mnie zadowolić przed snem
Comment
-
-
Na półce także Trybunalskie miodowe z Lublina zamknięte nowym wzorem kapsla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziOn przyjeżdża do Ciebie czy Ty do niego ?
Comment
-
-
Z nowości NAMYSŁÓW NIEPASTERYZOWANY , dojechały piwa litewskie i rosyjskie ( w tym nowości ) .Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziOn przyjeżdża do Ciebie czy Ty do niego ?
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Comment
-
-
-
JUŻ SĄ ,DOJECHAŁY. JAKO JEDYNY SKLEP W WIELKOPOLSCE MOŻEMY ZAPREZENTOWAĆ WYROBY PINTY .AL A GRODZISKIE ATAK CHMIELU I CZARNĄ DZIURĘ .WARTO ICH SPRÓBOWAĆ.ZAPRASZAMY www.browarpinta.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziJUŻ SĄ ,DOJECHAŁY. JAKO JEDYNY SKLEP W WIELKOPOLSCE MOŻEMY ZAPREZENTOWAĆ WYROBY PINTY .AL A GRODZISKIE ATAK CHMIELU I CZARNĄ DZIURĘ .WARTO ICH SPRÓBOWAĆ.ZAPRASZAMY www.browarpinta.pl- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziJUŻ SĄ ,DOJECHAŁY. JAKO JEDYNY SKLEP W WIELKOPOLSCE MOŻEMY ZAPREZENTOWAĆ WYROBY PINTY .AL A GRODZISKIE ATAK CHMIELU I CZARNĄ DZIURĘ .WARTO ICH SPRÓBOWAĆ.ZAPRASZAMY www.browarpinta.pl
Comment
-
-
Najdroższy jest "Atak Chmielu" - 7,50, pozostałe 6 złotych z groszami. Nikt nie napisał, że w sklepie pojawiły się także dwa rodzaje Gose!Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gehern77 Wyświetlenie odpowiedziPINTA dziś zakupiona, chłodzi się w lodówce.
Do właścicieli sklepu pytanko: Czy w najbliższym czasie pojawi się coś z Gościszewa?
Comment
-
-
Mając 40 minut odwiedziłem przypadkiem w piątek rano, asortyment bardzo zróżnicowany a ceny całkiem znośne. Dla siebie dobrałem Coopersy (Stout, Pale Ale, Vintage Strong Ale) i ciemne Belgi (Buffalo, Monk's) i popędziłem dalej. Warto stanąć plecami do kasy, zadrzeć głowę do góry i popatrzeć na nieco historii piwowarstwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment