Inspekcja ?
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
Sprawdzałem klawiaturę Interpida- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzigosse są 3 rodzaje
Brałem na szybcika i wygląda na to, że jeden rodzaj przeoczyłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika litar Wyświetlenie odpowiedziMożna prosić o wymienienie jakie są?
Brałem na szybcika i wygląda na to, że jeden rodzaj przeoczyłem.
Comment
-
-
Troszkę nowości o których zapomniałem napisać skalak malina , opat śliwkowy i herbal , swyturys kożlak , i inne . Z PROMOCJI DO TRZECH PIW IMPORTOWANYCH PRZEZ FIRMĘ JOOHN KING SZKLANKA DO WYBORU GRATIS ( SZKLANKA LITOWELA , SZKLANKA LUB POKAL KRONENBURGA) . PROMOCJA TRWA DO WYCZERPANIA SZKŁA . ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziWyglądają tak samo na etykiecie żadnych dodatkowych informacji , różnią się kolorem piwa ( jedno zdecydowanie ciemniejsze ) , i kolorem kapsla .
Comment
-
-
Uwielbiam ten sklep za "Atak Chmielu"
Mam nadzieje, ze to piwo bedzie dostepne w przyszlosci rowniez.
Mam rowniez pytanie odnosnie asortymentu od John King Polska: czy jest jakas szansa, aby pojawilo sie Belhaven Twisted Thistle? Nie widze tego IPA w ich ofercie (strona www), ale skoro importuja inne piwa z browaru Belhaven, to jest moze jakas szansa?
Pozdrawiam (popijajac Atak Chmielu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzicos z browaru lezajsk w szkle? niepasteryzowany? da rade?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Dostawa z Niemiec niebawem , leżajsk w szkle też się pojawi,( konserwie mówimy NIE). Jutro dostawa świeżego GOŚCISZEWA , oraz nowość SPECJAL NIEPASTERYZOWANY. ZAPRASZAMY . Dodatkowo pojawiły się ciekawe zagryzki mięsne i rybne do piwa.
Comment
-
-
Dojechał Namysłów niepasteryzowany , opaty kvasnicowe w petach , oraz Czechy .Zapraszamy
Comment
-
-
Jako " świeżak " na forum wypada się przywitać , co czynię grzecznie
I od razu mam pytanko , bo zauważyłem że kilka stron wczesniej pojawił się wpis o pojawieniu się piw rosyjskich . Czy znajdę na półce Żatecky Gus ( Baltika ) ?
Pozdrawiam
Comment
-
Comment