Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ecc81
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
-
-
Ja tam zawsze pytam się czy mogę odsunąć przeszkody na drodze do bardziej "ekskluzywnych" piw i nie napotykam sprzeciwu. Te "barykady" są spowodowane przypadkami złodziejstwa w tej, jakby nie było, dość obfitującej w różny element okolicy (Łazarz).Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
W niedzielę " tylnia " częśc sklepu jest zawsze nieczynna ( wszystkim należy się wolna niedziela , obsługa obcięta do minimum ) , z tego co wiem dziewczyny bez probleu otwieraja dla zainteresowanych klientów
Comment
-
-
Z nowości doiechałey NIEMCE , poza standartami trochę ciekawych nowości . Dodatkowo pełnna oferta rozlewni DIONIZOS ( butelki owinięte w bardzo ciekawe etykiety) . ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziMożna się spodziewać czegoś z koszalińskiego Kowala? Nad morzem widziane już w butelkach 0,5l.
Grybów jeszcze bywa?
Comment
-
-
Oferta podejrzewam będzie jeszcze bogatsza niż menu Krieka (zresztą to co już jest w sklepie też chyba może zadowolić wielbicieli "belgów" ) Poczekajmy aż szef wróci z zasłużonego urlopuTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Szef już wrócił.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Już wróciłem, półki zaczynają się zapełniać , wjechał ciechan, jutro czechy , pełen wybór kormorana wraz ze śliwką itd.Belgia dojechała od poniedziałku na półkach - dużo owocówek w super cenach.Atak chmielu powinien dojechać pod koniec przyszłego tygodnia. Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika damon Wyświetlenie odpowiedziKiedy pojawi sie ponownie Atak Chmielu???????!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie umieraja z pragnienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A odnosnie nalotu dywanowego z Belgii: rozumiem, ze oferta bedzie sie pokrywac z menu Kriek'a?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziAtak chmielu powinien dojechać pod koniec przyszłego tygodnia. Zapraszamy
Dzieki Ci szefie rowniez
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziNie koniecznie , bedą inne pozycje
Comment
-
Comment