Fura nowości m in. Ciemna pszenica z ZAWIERCIA 4, 99 , PSZENICA Z KONSTANCINA , cornelius pszeniczny ciemny, zamkowe, wszystkie owocówki z NAMYSŁOWA , KONSTANCIN starodawne i żytnie, ZDRÓJ ŚWIĘTOKRZYSKI Z KORMORANA, WIELE BERNARDÓW ITD . ZAPRASZAMY
Jakoś szef nie pochwalił się, że wśród tych nowości z Niemiec jest...eisbock z Kulmbachera, plus parę innych koźlaków (Andechser, Lowenbrau) - dziś byłem przyjemnie zaskoczony
Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Jakoś szef nie pochwalił się, że wśród tych nowości z Niemiec jest...eisbock z Kulmbachera, plus parę innych koźlaków (Andechser, Lowenbrau) - dziś byłem przyjemnie zaskoczony
Zapomniałem dodać dojechała 2 litrowa LITWA I OPATY W PETACH ( około 10 rodzaji). DZISIEJSZE PROMOCJE ŚWIEŻE Z KORMORANA2,99 MIODOWE Z WITNICY 2,99ZAPRASZAMY
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
Comment