Z nowości około 20 ciekawych NIEMCÓW , DOJECHAŁ ATAK CHMIELU, BRACKIE , KRÓLEWSKIE NIPASTERYZOWANE , LEŻAJSK. ZAPRASZAMY I WASZE
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Fura nowości m in. Ciemna pszenica z ZAWIERCIA 4, 99 , PSZENICA Z KONSTANCINA , cornelius pszeniczny ciemny, zamkowe, wszystkie owocówki z NAMYSŁOWA , KONSTANCIN starodawne i żytnie, ZDRÓJ ŚWIĘTOKRZYSKI Z KORMORANA, WIELE BERNARDÓW ITD . ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziowocowki z namyslowa to niestety konserwy,tak? czy jakims fuksem nalali w szklo?
Comment
-
-
Jakoś szef nie pochwalił się, że wśród tych nowości z Niemiec jest...eisbock z Kulmbachera, plus parę innych koźlaków (Andechser, Lowenbrau) - dziś byłem przyjemnie zaskoczonyTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziJakoś szef nie pochwalił się, że wśród tych nowości z Niemiec jest...eisbock z Kulmbachera, plus parę innych koźlaków (Andechser, Lowenbrau) - dziś byłem przyjemnie zaskoczony
Comment
-
-
Już niebawem nowa BELGIA i dużo fajnych '' CIEKAWOŚĆI '' . A obecnie w promocji klaster , i niektóre pozycje z Witnicy . ZAPRASZAMY
Comment
-
-
OD JUTRA SUPER CENY NA WYBRANE PINTYALA GRODZISKIE3,99CZARNA DZIURA 3,99ILOŚĆ OGRANICZONA .ZAPRASZAMY I WASZE
Comment
-
-
DOJECHAŁY KOLEJNE NOWOŚCI , 3 POZYCJE Z ROSJI. DODATKOWO UZUPEŁNIENIE CIECHANA I KORMORANA. ZAWIERCIE BURSZTYNOWE, PORTER BALTIC Z SULIMARU.ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzia zamkowe niepateryzowane z namyslowa dostepne?
Comment
-
-
Zapomniałem dodać dojechała 2 litrowa LITWA I OPATY W PETACH ( około 10 rodzaji). DZISIEJSZE PROMOCJE ŚWIEŻE Z KORMORANA2,99 MIODOWE Z WITNICY 2,99ZAPRASZAMY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alterbeer Wyświetlenie odpowiedziCzy nowa PINTA Psze Koźlak jest już dostępna? A jeśli nie to kiedy można się spodziewać?
Comment
-
Comment