Z nowości trochę CZECH mi. staropramen niefiltrowany , klastery 3 rodzaie itd. Dodatkowo trochę promocji w tym BAVARIA 0, 33 w REWELACYJNEJ CENIE.ZAPRASZAMY
Są może Kocoury, lub Matuska, albo jakieś inne IPA? No i czy można liczyć w niedalekiej przyszłości na Mikkellery, bo widzę w temacie, że we Wrześniu były. Ciekawiłyby mnie zwłaszcza te pojedynczo chmielone.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zeberdee13
Są może Kocoury, lub Matuska, albo jakieś inne IPA? No i czy można liczyć w niedalekiej przyszłości na Mikkellery, bo widzę w temacie, że we Wrześniu były. Ciekawiłyby mnie zwłaszcza te pojedynczo chmielone.
No i dlatego właśnie nie jeżdżę do konkurencji tylko ciebie popędzam żebyś nam jeszcze bardziej dogadzał
Staram się jak mogę od poniedziałku powinny być PINTY, a potem dostawa BELGII I około 40 nowych NIEMIEC.I znowu bym zapomniał nowości z Olsztyna i Zawiercia i ogólne dotowarowanie, już na półkach.
Dojechały , nowe PINTY , dodatkowo królewskie , leżajsk , brackie itd..W promocji Z BELGÓW OBECNIE POSTEL, KAPITEL, PETRUS.Wszystkie w 2 odmianach.ZAPRASZAMY
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
Comment