A JESZCZA MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO Z NOWOŚCI PIWO IZRAELSKIE ( CHYBA KOSZERNE) MACCABEE
Poznań, Głogowska 115, Piwa Świata
Collapse
X
-
-
Ciekawe, że deklaracje o zakupie dużych ilości piwa (kartony, zapasy) pojawiły się zaraz pod postem o pojawieniu się piwa koszernego z Izraela Czy to piwo chcecie kupować na kartony - nie wiedziałem, że w Poznaniu jest tak liczna diaspora żydowskaTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Mamy problem z półkami ,brakuje miejsca na wystawienie kolejnych piw , a przyszłym tygodniu kolejne dostawy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedziMamy problem z półkami ,brakuje miejsca na wystawienie kolejnych piw , a przyszłym tygodniu kolejne dostawyIPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziodrobina prywaty- na gieldzie prosilem Prezesa o dostarczenie gadzetow gieldowych do sklepu... kiedy beda do odbioru?
Comment
-
-
Dojechały nowe PINTY , A DODATKOWO FURA NOWOŚCI Z NIEMIEC , HOLANDII I W, BRYTANI. ZAPRASZAMY TAKŻE OD 6 GRUDNIA NA PREMIERĘ PIWA JAŚIA .DO 4 PIW SZKLANKA GRATIS
Comment
-
-
Szefie, pomiędzy wyjazdami po nowości sztachnij się po nową klawiaturrre, małe literki Ci się zepsuły!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSzefie, pomiędzy wyjazdami po nowości sztachnij się po nową klawiaturrre, małe literki Ci się zepsuły!
Comment
-
Comment