Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1
Sklep internerowy nie działa(bardzo duże problemy z przesyłkami)..Jakoś nie zależy nam na sprzedaży stłuczki, a wspólpracując z kilkoma firmami kurierskimi duża częśc paczek dostarczana była w częściach
Zerknij Macieju na górę strony( reklama Kowala) Kiedyś zamawiałem Ciechana i przychodził w całości
Zerknij Macieju na górę strony( reklama Kowala) Kiedyś zamawiałem Ciechana i przychodził w całości
Widziałem i trochę podziwiam.U nas wyglądało to tak 70 % dochodziło w całości , a 30 % w kawałkach.Do teraz toczę bój o odszkodowania z firmami kurierskimi i bez walki się nie poddam.Po drugie Kowal jest producentem i ma dużo większe zyski ze sprzedanego piwa , może w cenie ich piwa są wkalkulowane straty z wysyłki?.I tyle teraz
Z NOWOŚCI DOTARŁ BROWAR KRAJAN - PORTER MIODOWY , KOŻLAK , IRLANDZKIE MOCNE , MIODOEW CIEMNE . DODATKOWO OPAT PIEPRZOWY.OD JUTRA BARDZO WIELE PROMOCJI CENOWYCH M .INNYMI CIECHAN MIODOWWY, MAGNUSY , CZECHY .ZAPRASZAMY
WIELE POLSKICH NOWOŚCI- BELG , KRAKOWIAK NIFILTROWANY , LWÓWEK WROCŁAWSKI , CZARNY KOT , PORTER ZW . I MIODOWY I WIELE INNYCH .DODATKOWO TROCHĘ FAJNYCH PROMOCJI NA PIWA NIEMIECKIE.ZAPRASZAMY
Doskonale zlokalizowany sklep na tyłach rzeszowskiego rynku. Zaletą jest dostępność wszystkich półek z piwem, mozna sobie spokojnie poprzebierać. Nazwa nie jest adekwatna, ze świata raczej tych piw niewiele, natomiast polskich jest dobry wybór. Chyba komplet z Łańcuta, który zastałem tam...
Comment