Poznań, Sokoła 7, Piwomania [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ugedey
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.11
    • 50

Byłem przedwczoraj i... pocałowałem klamkę, a że było już ciemno nie dane mi było zobaczyć (pełnych lub pustych) półek.

Comment

• snorre
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2006.02
      • 655

Marnie widzę perspektywy sklepu - z tym podejściem do klienta (nawet nikt z właścicieli nie odezwał się na forum co z tym sklepem ), przy rosnącej konkurencji w Poznaniu (są już 3 inne sklepy) to długo nie pociągną
      Niestety podobną postawę można zaobserwowac przy wątku Old School Pubu - pomimo, że rozgorzała dyskusja na temat podziału sali na częśc dla palących i niepalących właściciele również się do niej nie ustosunkowali...
      Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• blazers
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2009.10
        • 217

dokladnie tak. a zdaje sie ze to te same osoby odpowiadaja za sklep i knajpe... w tym roku w old.. nie bylem-rozumiem ze nadal palacze gora?- ale faktycznie podejscie do klienta-odzew na forum zenujacy! cieszmy sie pozostala trojka sklepow gdzie obsluga milutka

Comment

• adamlan
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.02
          • 3

Tak jak czytam nie tylko mi się przydarzyło całować klamkę przed sklepem, a żeby nie było do sklepu mam jakieś 15km . Szkoda że jest takie podejście do klienta, tym bardziej że asortyment ciągle się powiększał i może nadal tak jest, ale dla mnie przyjazd mija się z celem. Od trzech miesięcy działa nowy sklep na Ratajczaka (Ministerstwo Browaru). Byłem kilka razy i jak na razie zapowiada się obiecująco (piwka coraz więcej). Zobaczymy co czas pokarze.

pozdrawiam
          Last edited by adamlan; 2011-02-14, 21:32.

Comment

• ayeeee
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2010.05
            • 6

Istnieje i wczoraj był otwarty pierwszy dzień po przerwie. Na półkach głownie Czechy ale mają się systematycznie zjeżdżać polskie browary.

Comment

• madu
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2011.03
              • 76

Przeczytałem dzisiaj informację wywieszoną na drzwiach że sklep jest zlikwidowany.Od kolegi z pracy wiem że jesienią jeszcze był czynny.

Comment

• lycaster
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2008.05
                • 130

Tak jak kolega napisał powyżej, sklep zamknięty. Cóż, przez niemal cztery lata sklep na Sokoła był można powiedzieć moim drugim domem, jednak końcem listopada zapadła decyzja, żeby sklep zamknąć i skupić się na pracy w pubie i hurtowni. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim klientom, którzy odwiedzali nas na Sokoła. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się przy dobrym piwie, tym razem już w Piwomanii przy placu Bernardyńskim. Z piwnym pozdrowieniem

Comment

Przetwarzanie...
                X