A czy ktoś wie może czy jest dostępny BIODAR z Witnicy? Parę postów wyżej prosiłem o sprowadzenie i zastanawiam się czy może moja prośba została spełniona
zapraszamy po świeżą Słowację corgonie, kelty, smadne mnichy, urpinery oraz Czechy krusovice, bernardy w tym ciemny z pat. pardale, svijany, itd.
Tomek
Od dziś, pierwszy raz w Poznaniu do spróbowania Porter z Kormorana, cena 5,5zł. Z kolei na Ciemnego Warmiaka dziś i jutro promocja - 2zł./szt. Kończy się termin, zostało parę skrzynek, a szkoda by było wylewać
Z nowości - Sarise (10, 12 i tmavy), Topvary (10 i 12), Corgonie (10 i 12) i cała gama Urpinerów (10,12, 16 i 11 Tmava). Z Czech dodatkowo Primus (ostatnie sztuki) oraz Pardal z Budejovic (10 i 11).
Zapraszamy do sklepu "Piwomania" po nowości:
Engele z browaru Engel Brauerei w siedmiu wdaniach (4 pszeniczne, bock, bitter ...)
beijing gold.
pozdrawiam tomek
Czy Kowal jest osiągalny (ew. kiedy będzie, bo podobno ma być)?
Byłem wczoraj na zakupach w Piwomanii i właśnie wypakowywano Kowala Jasnego, Ciemnego i Miodowego. Dzisiaj sprawdzę co jest wart ten browar - na pierwsze testy wybrałem miodowego .
Dziś dotarło Gościszewo - pszenicy jest sporo, ale Naturalne w zasadzie w ilościach szczątkowych, jako, że na browarze została tylko końcówka. Kowala ostatnie sztuki, ale na dniach będzie uzupełnienie.
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment