Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lycaster
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Sokoła 7, Piwomania [zamknięte]
Collapse
X
-
Grodzisk
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lycaster Wyświetlenie odpowiedziMoja skromna osoba wybiera się do Krasnegostawu - tam mamy być na środku placu. Z kolei w Grodzisku chyba tak jak w zeszłym roku, w parku, niedaleko rynku.
p.s.
tak jak w zeszłym roku będziemy w parku
Comment
-
-
W drodze powrotnej z Krasnegostawu wizyta w Browarze Jagiełło. Na półkach cały ich asortyment - Magnus, Nałęczowskie, Jagiełło Jasne i Mocny, Gulden i nowość Lipcowe Niepasteryzowane, którego akurat za dużo nie ma, bo według właściciela termin to tylko tydzień. Magnus i Lipcowe wczoraj zlewane z tanków - pite wczoraj wprost z rozlewu
Comment
-
-
Mała prośba o sprowadzenie Portera Warmińskiego z browaru Kormoran. Czy w ogóle jest on dostępny ? Byłbym chętny na kilka butelek - myślę, że nie tylko ja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziKelt Stout może też?
Po drugie, przecież Kelt Stout był z Czech, a nie ze Słowacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze znasz bajkę o łodzi?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPo drugie, przecież Kelt Stout był z Czech, a nie ze Słowacji.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Ja tym razem z zapytaniem... Czy jest nadzieja na pojawienie się w sklepie następujących piwek:
- Lubuskie z Witnicy
- Biodar z Witnicy (to wprawdzie nie piwo, ale super smaczny napój i na pewno niejedna osoba chętnie by łyknęła tego dobrodziejstwa)
- Abbe z Połczyna (pszenica)
Przy okazji pozdrawiam obsługę sklepu - Wasze zdrowie Panowie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gehern77 Wyświetlenie odpowiedziJa tym razem z zapytaniem... Czy jest nadzieja na pojawienie się w sklepie następujących piwek:
- Lubuskie z Witnicy
Ogólnie wjechało dziś na półki sporo z Witnicy (Lubusz, Black Boss, Porter w 2-litrowych gąsiorach, Kąpielowe i pewnie coś jeszcze, czego nie zapamiętałem)
Comment
-
-
Ktoś ostatnio prosił, żeby wrzucać choćby skróconą listę, tego co jest na półkach, tak więc: dziś była dostawa z browaru Perła - Perła Chmielowa, Export, Mocna, Zwierzyniec, Lubelskie Jasne, Mocne. Poza tym trochę Zduńskiej Woli. Z czeskich - cała gama Gambrinusów - 10, 11, 12, Radegast 10 i 12 i Birrel b/a, Velkopopovicke Kozle 10, 10 Tmava, 11, 12, Holby 10, 11, 12.
Na półkach stoją też Smadne Mnichy, Kelty oraz Urpinery ze słowackich piw. Dojechały też niepasteryzowane Bosmany. Po weekendzie przewidujemy dosyć dużą dostawę czeskich piw i jeśli nic się nie zmieni, na półkach powinny się znaleźć - Staroprameny, Svijane, Bernardy, Breznaki, Smichov, Pardal i może Vratislav.
Comment
-
-
W skrócie z najciekawszych świeżych nabytków:
Krusovice jasne i ciemne
Zlatopramen
komplet Svijan,
prawie cały Primator
Pardal 10
Bernardy 10, 11, 12
Budvar 10 i 12
Starobrno 10 i 11
Branik
Velvet
Breznak
jak wszystko się zgra w czasie to w piątek powinna dojechać Kłodawa i Łódzki Porter, ale to tak na 75%.
Comment
-
-
Jest pyszny 10-pak Corneliusa w promocji za 35zł.
Comment
-
Comment