Kalisz, Górnośląska 32, Sklep "Wina dla Ciebie"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • haxxx
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.12
    • 2

Kalisz, Górnośląska 32, Sklep "Wina dla Ciebie"

Na "pustyni" południowej wielkopolski pojawił się sklep, który zaczyna przygodę z browarami. Mimo, że profil sklepu jest typowo winiarski można tam znaleźć na chwilę obecną ponad 10 rodzajów piwa regionalnego. Wiem, że to niewiele w porównaniu z innymi sklepami, ale w tych okolicach jest całkowita posucha, więc dobre i to

W ofercie w sklepie mają :

* Browar Ciechanów : Ciechan Wyborny , Miodowy
    * Browar Lublin : Perła Pils, Mocna, Extra Strong ; Zwierzyniec
    * Browar Czarnków : Noteckie, Eire
    * Browar Racibórz : Raciborskie
    * Browar Fortuna : Komes, Złoty Smok Miodowy
    * Browar Jagiełło : Magnus
    * Browar Kormoran : Wiśnia w piwie
  • haxxx
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.12
    • 2

Doszło kilka nowych pozycji w asortymencie :

Browar Ciechanów : Mocne
    Browar Czarnków: Izerskie
    Browar Kormoran : Świeże, Regina Mocne
    Browar Konstancin : Bardzo Mocne, Starodawne
    Browar Sierpc : Kasztelan Niepasteryzowany

Niebawem z tego co wiem, ma być uzupełniona gama o wszystkie produkty z Ciechanowa.
    Ostatnia zmiana dokonana przez haxxx; 2010-01-01, 18:03.

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10795

masz coś wspólnego z tym sklepem ?
      Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • dadek
        Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
        dadek
        Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
        2019-09-27, 04:46
      • dadek
        Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
        dadek
        W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
        Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
        2019-09-03, 04:00
      • dadek
        Tarnobrzeg, Jachowicza 12, Browar Tarnobrzeg
        dadek
        24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
        2020-03-13, 03:58
      • dadek
        Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
        dadek
        W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
        2019-09-05, 04:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...