Niedawno otwarte. No to zwiedziłem spodziewając się Żywego i Koźlaka z Ambera. Nic z tego, ale przy kasach dosłownie wpadłem na nierozpakowane zgrzewki puszkowanego Natura (z Ambera oczywiście). Cena 1,99zł.
Buk, Przemysłowa 2, Netto
Collapse
X
-
Gdzie ten sklep? W Poznaniu, Gdańsku, Wrocławiu czy w Skowronnie Dolnym? Na jakiejś ulicy on się znajduje?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
W Buku przecież.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziNiedawno otwarte. No to zwiedziłem spodziewając się Żywego i Koźlaka z Ambera. Nic z tego, ale przy kasach dosłownie wpadłem na nierozpakowane zgrzewki puszkowanego Natura (z Ambera oczywiście). Cena 1,99zł.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW Buku przecież.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Myślałem, że zasady dodawania sklepów są proste "Miasto, ulica, sklep".
Przemkneło mi przez głowę, ze to może chodzić o miejscowść Buk, ale również dobrze sklep może się nazywać "Netto Buk".
Jednak dałem plamę, bo jak mogłem nie skojarzyć, ze chodzi o sklep Netto w Buku
Netto Buk ul. Przemysłowa 2Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment