W specjalistycznych sklepach we Wrocławiu bywają
Poznań, Ogrodowa 2, Piwnica Delikatesy Piwne (zamknięte)
Collapse
X
-
Byłem dzisiaj w Poznaniu to zaszedłem. Wybór naprawdę spory. Właściciel pewnie będzie mnie kojarzył, ponieważ pytałem się o Belgi poniżej 10zł i okazało się, że było ich z 10 do wyboru. W końcu wziąłem Ename tripel za 9.40zł, Scotch Silly za 8.65zł i Blanche de Bruxelles za 7.00zł. Do tego dobrałem jeszcze 9 polskich piw (m.in. Viva Hel).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziByłem dzisiaj w Poznaniu to zaszedłem. Wybór naprawdę spory. Właściciel pewnie będzie mnie kojarzył, ponieważ pytałem się o Belgi poniżej 10zł i okazało się, że było ich z 10 do wyboru. W końcu wziąłem Ename tripel za 9.40zł, Scotch Silly za 8.65zł i Blanche de Bruxelles za 7.00zł. Do tego dobrałem jeszcze 9 polskich piw (m.in. Viva Hel).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PIWnica Wyświetlenie odpowiedziSmakowało?
Comment
-
-
Browar Kormoran szykuje chyba jakieś zmiany w składzie Kormorana Ciemnego. Tych którzy nie zdążyli spróbować lub im zasmakował, zapraszamy!
Dodatkowo pojawiła się zupełna nowość na rynku, a mianowicie Raciborskie Ciemne.
Wróciły natomiast na półki Perły: Chmielowa, Export oraz tu akurat nowa- Niepasteryzowana.
Comment
-
-
Namysłów w butelce... oprócz smakowych, gdyż takowych w butelkach nie dają!
Na razie słońce kręci się wokół ziemii i jest płaska ;( Mimo prób jeszcze nie udało nam się Kopernika przygarnąć. Jak tylko to nastąpi, nie omieszkamy poinformować.
Comment
-
-
Dotarły do nas niemieckie Tuchery:
HELLES HEFEWEIZEN
PILSNER
UBERSEE EXPORT
URFRANKISCH DUNKEL
HEFEWEIZEN ALKOHOLFREI
KRISTALWEIZEN
BAJUVATOR DOPPELBOCK
RADLER CITRUS