Oby nie poszli śladem Piwnicy
Poznań, Ratajczaka 32, Ministerstwo Browaru [zamknięte]
Collapse
X
-
Sklep jak najbardziej na chodzie z tego co wiem to prosperuje dobrze sprzedaje piwo do lokali gastronomicznych Pub-ów i budują swój własny lokal
Tylko niestety wg mnie ceny mają wysokie ostatnie kolega mi kupował np. Ciechana Lagerowego i okazało się że po 4 z kaucją
Z tego co wiem niedawnymi czasy pojawiło się piwo Ukraińskie
z Browaru RADOMYŚL:
- Classic Pilsen
- Golden Lager
- Old Brown
Pszeniczne ETALONLast edited by wojtekfeduni; 2012-02-03, 15:12.
Comment
-
-
bylem tam 2 tygodnie temu i szczerze odradzam zakup augustinera i paulanera oktoberfestbier. nie wiem czy to wina zlego przechowywania czy transportu, ale te piwa nie mialy nic wspolnego z tym, jak powinien smakowac nasz ukochany trunek. porownanie do oryginalow mam (z niemieckiego marketu i browarow w munchen), wiec to nie wina producentow.
co do cen to faktycznie sa dosyc spore, z pewnoscia nie na regularne zakupy. cydra (lajk) mieli nawet drozej, niz w jednej z warszawskich knajp...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielarnia Wyświetlenie odpowiedzi...a znana jest już lokalizacja?IPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
Witamy,
Przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale pracy związanej z PUBEM mamy tak dużo, że nie wystarcza nam czasu na nic innego.
MINISTERSTWO BROWARU - PUB mieści się zupełnie obok sklepu, 10 metrów w prawo w stronę ulicy Św. Marcin (prawie, że na rogu Ratajczaka / Św. Marcin).
Otwarcie w piątek o godzinie 20:00
Zapraszam do poniższego wątku gdzie podamy więcej szczegółów http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=98454
Pozdrawiamy,
Rada MinistrówLast edited by chemmobile; 2012-05-29, 09:36.Ministerstwo Browaru - z miłości do piwa
Poznań, ul. Ratajczaka 32
Ministerstwo Browaru na Facebooku
Comment
-
-
A sklep ten działa? Od 2 lat ani mru mru.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A tu czemu nikt nie pisze? Obrazili się państwo? Ceny wysokie, słaby asortyment?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment