sortyment jest powiedzmy sredni. Są w Poznaniu po prostu lepsze sklepy z dużo większą ilością piw.
Poznań, Ratajczaka 32, Ministerstwo Browaru [zamknięte]
Collapse
X
-
I to mi wystarczy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Skoro pub jest ok, to pisz w temacie jemu poświęconym.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Czynne od 16 do 2. Naście miejsc na hokerach trochę na normalnym poziomie. 14 kranów. Nie moj klimat. Ale doceniam pozostawienie gołej cegły
co na kranach na zdj...-
Channel: Wielkopolskie
2023-03-11, 20:11 -
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:01 -
-
-
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawościStart2024-10-26Koniec2024-10-26AdresMokra 2, 61-766 Poznań, Multi Tap Dom Piwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment