Wyszyna, Konińska / Zamkowa, Sklep spożywczo - przemysłowy GS Samopomoc Chłopska

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Wyszyna, Konińska / Zamkowa, Sklep spożywczo - przemysłowy GS Samopomoc Chłopska

Sklep na rogu tych dwóch ulic. Zakupione na miejscu Hubertusy konfekcjonowane przez Jako w cenie 1,40 za bączek.
    Na tym można by zamknąć piwną ofertę sklepu (oczywiście masówka obecna) ale jako ciekawostkę mozna potraktować fakt, że dwa smakowe piwa z Witnicy (cytrynowe i jeszcze jakieś) stały wśród napojów bezalkoholowych i tak były traktowane
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
    pebejot
    Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
    Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
    Do Koszęcina...
    2022-12-07, 07:28
  • becik
    Otmuchów, ul. Zamkowa 4, Restauracja Zamkowa
    becik
    Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"

Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...
    2020-06-15, 14:38
  • Rzeszowiak
    Cieszyn, Zamkowa 3, Kawiarnia Presso
    Rzeszowiak
    Kawiarnia obok głównego wejścia na wzgórze zamkowe. Na kranach Albrechtice Pius 11 (pils) oraz Noszak.

Niestety nie zauważyłem, że lokal ma już swój wątek. Proszę zatem o przeniesienie posta.
    2021-08-28, 22:27
  • pebejot
    Hajnówka, Batorego 3, Firmowy sklep spożywczo-rybny Browaru Markowy
    pebejot
    W centrum Hajnówki przy ul. Batorego 3, kilometr od dworca kolejowego znajduje się sklep rybny, który od niedawna jest również sklepem firmowym browaru "Markowy" z Hajnówki.

Między pastą z makreli a wędzonym pstrągiem sklepik oferuje całą gamę piw butelkowych w niezwykle...
    2021-01-19, 12:18
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...