Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centralapiwna
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, Mickiewicza 18, Centrala Piwna (PRZENIESIONO pod nr 33)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedzia jest szansa na ALE BROWAR?
Comment
-
-
Mamy zaszczyt poinformować, że podczas II Festiwalu Piwa w Szreniawie (13.05.12) będziemy reprezentować Browar Pinta. W trakcie imprezy będzie można się napić w sumie sześciu lanych piw (w tym trzech premierowych), zakupić piwa butelkowe oraz okolicznościowe koszulki. Zapraszamy do udziału w festiwalu!!!
Comment
-
-
Wspomniane nowości niemieckie:
Andechser Doppelbock Dunkel
Andechser Dunkel
Andechser Hefe Weissbier
Kulmbacher EKU 28
Fischer Greuth Lagerbier
Fischer Greuth Rauchbier
Fischer Greuth Bockbier
Hirschbrau Holzar-Bier
Hummel Bräu Räucherla Märzen
Kraus Hirschentrunk
Mahrs Bräu Festags Weisse
Paulaner Original Münchner Dunkel
Paulaner Original Münchner Hell
Schneider Weisse Tap 1 Mein Blonde Weisse
Schneider Weisse Tap 5 Meine Hopfenweisse
Schneider Weisse Tap 6 Unser Aventinus
Schneider Weisse Tap 7 Unser Original
Spezial Weissbier
Spezial Lager Rauchbier
St. Georgen Bräu Landbier dunkel
Thurn & Taxis Roggen
Thurn & Taxis Pilsener
Thurn & Taxis St. Wolfgang Dunkel
Weihenstephaner Vitus Weizenbock
ponadto dojechały Opaty Miodowe, Grejpfrutowe, Benediktin 12 i 15 w szklanych butelkach.
Zapraszamy!!!
Comment
-
-
Viva la Wita bardzo mi podeszło, bardzo ciekawie wyszło połączenie cytrusowości "witowej" z tą z amerykańskich chmieli, na to spoko goryczka, brakowało mi tylko słoneczka i temperatury powyżej 20 st. Chociaż pijąc Viva la Wita można było się przenieść w cieplejsze klimaty, wystarczyło zamknąć oczyIPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reveur Wyświetlenie odpowiedziViva la Wita bardzo mi podeszło, bardzo ciekawie wyszło połączenie cytrusowości "witowej" z tą z amerykańskich chmieli, na to spoko goryczka, brakowało mi tylko słoneczka i temperatury powyżej 20 st. Chociaż pijąc Viva la Wita można było się przenieść w cieplejsze klimaty, wystarczyło zamknąć oczy
Comment
-
Comment