Doliczam. I wciąż uważam, podobnie jak fido, że taka cena na polskie warunki jest nie do przyjęcia.
Poznań, Mickiewicza 18, Centrala Piwna (PRZENIESIONO pod nr 33)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedzitaka cena na polskie warunki jest nie do przyjęcia.
Bonusowa propozycja w celach porównawczych - idź do pierwszej lepszej knajpy, kup skrzynkę najtańszego piwa (nawet koncernowego) w butelkach, następnie wystaw to piwo do sprzedaży w klasycznym spożywczaku i spróbuj na nim zarobić.Last edited by chemmobile; 2012-08-04, 20:55.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
To jest cena, za takie piwo, jak dla mnie, kolekcjonerska i w takim aspekcie "do przyjęcia" ale w żadnym przypadku nie "całkiem przyzwoita"
Ps. Chemmo, podwyżkę dostałeś czy w totka wygrałeś, że tak Ci się zrelatywizowało?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziPs. Chemmo, podwyżkę dostałeś czy w totka wygrałeś, że tak Ci się zrelatywizowało?
PS. bierzcie pod uwagę, że we Włoszech piwo relatywnie jest drogie - jakby nie patrzeć króluje tam wino. Oni mogą pozazdrościć nam cen piwa, a my im cen wina, zwłaszcza w knajpach.Last edited by chemmobile; 2012-08-04, 21:17.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziA możesz dokładniej napisać jakie Birrificio?
Comment
-
-
Doliczam. I wciąż uważam, podobnie jak fido, że taka cena na polskie warunki jest nie do przyjęcia.
Comment
-
-
Dodam jeszcze od siebie w temacie włoskich piw. Kilka lat temu robiłem zakupy w sklepie specjalistycznym w Bolonii i za piwa z mikrobrowarów płaciłem wtedy 8-10 euro za butelki 0,75L. Inna sprawa, że później okazało się że nie zawsze były to dobrze zainwestowane dutki ale kto nie ryzykuje ten pije w kółko to samo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centralapiwna Wyświetlenie odpowiedziZmiana na kranach! Z kija Skalak 11 - cena 6zł/l. Zapraszamy do napełniania butelek :-)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPowiedział bym że jego czas już chyba minął(lekka kapusta)
Oj, przepraszamy najmocniej zrekompensujemy to przy następnej okazji
Comment
-
-
Potężna dawka nowości i uzupełnień - Pinta, Ale Browar, Konstancin, Pivovaria, sporo niemieckich i belgijskich piw oraz Stany Zjednoczone i Wielka Brytania. Poniżej wyszczególnienie piw amerykańskich i brytyjskich:
ANCHOR BREAKLES BROWN
ANCHOR HUMMING ALE
ANCHOR LIBERTY ALE
ANCHOR OLD FOGHORN
ANCHOR STEAM BEER
ANDERSON VALLEY BARNEY FLATS OATMAEL STOUT
ANDERSON VALLEY AMBER ALE
ANDERSON VALLEY BROTHER DAVIDS TRIPLE
ANDERSON VALLEY HOP OTTIN IPA
ANDERSON VALLEY IMPERIAL IPA
ANDERSON VALLEY WINTER SOLSTICE
FLYING DOG DOUBLE DOG PALE ALE